Αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας

Αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας

Share This
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (28-6-2013), από το πρωί έως το μεσημέρι, αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας και της Μεσσήνης Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε ενενήντα εννέα (99) άτομα, εκ των οποίων πενήντα ένας (51) ημεδαποί και σαράντα οκτώ (48) αλλοδαποί, καθώς και σε ογδόντα ένα (81) οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά είκοσι επτά (27) άτομα, από τα οποία δεκαέξι (16) ήταν ημεδαποί και έντεκα (11) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα.
Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
 • Δύο (2) ημεδαποί, για καταδικαστικά έγγραφα. • Ένας (1) ημεδαπός ΡΟΜΑ, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος. • Ένας (1) ημεδαπός, για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος. • Μία (1) αλλοδαπή, για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος. Κατά την επιχείρηση, βεβαιώθηκαν συνολικά, είκοσι μία (21) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και πέντε (5) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα, των οποίων η προέλευση και η νομιμότητα κατοχής τους ερευνάται. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως. Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages