Λειτουργία Ιατρείου Μαστού στο Νοσοκομείο Καλαμάτας από 10 Ιουλίου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Λειτουργία Ιατρείου Μαστού στο Νοσοκομείο Καλαμάτας από 10 Ιουλίου

Λειτουργία Ιατρείου Μαστού στο Νοσοκομείο Καλαμάτας από 10 Ιουλίου

Share This
Πριν λίγους μήνες και ύστερα από την έλευση του ψηφιακού μαστογράφου η Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας είχε δημοσιοποιήσει την πρόθεσή της για την οργάνωση και λειτουργία ενός ιατρείου Μαστού. Σήμερα και ύστερα από στενή συνεργασία της Διοίκησης με το εμπλεκόμενο ιατρικό, παραϊατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ο Διοικητής του Ιδρύματος κ.Γεώργιος Μπέζος ανακοίνωσε τη λειτουργία αυτού του Ιατρείου από την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013 και για κάθε Τετάρτη.
Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του ιδρύματος:
Ομάδα ειδικευμένων ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων του Νοσοκομείου μας με οργανωμένο και συντονισμένο τρόπο θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο ευαίσθητο και πολύ σημαντικό θέμα του Μαστού.
Βασικός στόχος του ιατρείου είναι η συμβουλευτική-προληπτική υποστήριξη όσο και η έγκαιρη διάγνωση και ορθή αντιμετώπιση των περιστατικών καρκίνου του μαστού. Τις επόμενες ημέρες θα εκδοθεί σχετικό ανακοίνωση για το πώς και που θα αντλούν πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages