ΣΔΟΕ- Στις παρυφές της εξουσίας κάποιοι έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΔΟΕ- Στις παρυφές της εξουσίας κάποιοι έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι

ΣΔΟΕ- Στις παρυφές της εξουσίας κάποιοι έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι

Share This
Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ βρίσκονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί 56 πολιτικών, πρώην και νυν υπουργών, υφυπουργών και βουλευτών καθώς και 600 τοπικοί παράγοντες, μεταξύ των οποίων, πρώην δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, περιφερειάρχες και στελέχη τοπικής αυτοδιοίκησης. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» τα ονόματα αυτά περιλαμβάνονται σε έναν κατάλογο 6.000 ανθρώπων με καταθέσεις εντός και εκτός Ελλάδας και έχει ζητηθεί ήδη άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών, καθώς εμπλέκονται σε υποθέσεις που διερευνώνται εδώ και μήνες από το ΣΔΟΕ.
Πηγές του ΣΔΟΕ τόνισαν ,συμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ότι «η διαφθορά είναι μεγαλύτερη στις παρυφές της εξουσίας, από ανθρώπους που βρέθηκαν σε καίρια πόστα, διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα και έβαλαν βαθιά το χέρι στο βάζο με το μέλι». Εκτός από τη λίστα των 6.000 ατόμων, που ήδη ελέγχει το ΣΔΟΕ, σε εξέλιξη βρίσκεται η επεξεργασία της «λίστας Λαγκάρντ» , της λίστας Λουξεμβούργου , της λίστας της Ολλανδίας που περιλαμβάνει 104 σκαφάτους Έλληνες και της λίστας των 600 Ελλήνων ιδιοκτητών ακινήτων στο Λονδίνο. Παράλληλα ολοκληρώνεται η αποστολή σημειωμάτων στους 25.000 καταθέτες της Τραπέζης της Ελλάδος των 54.000 ατόμων που δεν δικαιολογούν τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό, ενώ ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες, η ανάλυση της λίστας του Λίχτενστάιν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages