''Με την πόλη δεν παίζουνε...'' είπε ο Νίκας και ζητά εγγράφως εξηγήσεις - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

''Με την πόλη δεν παίζουνε...'' είπε ο Νίκας και ζητά εγγράφως εξηγήσεις

''Με την πόλη δεν παίζουνε...'' είπε ο Νίκας και ζητά εγγράφως εξηγήσεις

Share This
Εξηγήσεις για την εξέλιξη που έχει να κάνει με το... στοπ που μπαίνει στην ανάπλαση του προλιμένα αναμένεται να ζητήσει ακόμη και από τους φορείς των οποίων οι εκπρόσωποί τους συμμετείχαν στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του λιμενικού Ταμείου, ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας. '' Θέλω να ξέρω και να ξέρουν και οι καλαματιανοί.
Εάν ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου ψήφισε ως πρόσωπο ή ως εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου, εάν ο εκπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου ψήφισε ως πρόσωπο ή ως εκπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου κι εάν ο Λιμενάρχης ψήφισε ως πρόσωπο ή ως αξιωματικός με συγκεκριμένες εντολές να καταψηφίσει την μελέτη και την προοπτική προγραμματικής σύμβασης...'' Ο κ. Νίκας σημείωσε πως έμφαση στην συνέχεια ''...ούτε με την πόλη παίζουμε, ούτε με τις προσπάθειες οι οποίες καταβάλλονται, ούτε με την προοπτική χρηματοδότησης έργων σε κρίσιμες περιοχές της πόλης. Θα ρωτήσω επισήμως και γραπτώς μόνοι τους τις έριξαν τις ψήφους ή πήραν εντολές για να το κάνουν. Δεν θα το αφήσω έτσι. Τελεία και παύλα''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages