Στέλιος Στασινόπουλος: " ...ακόμα περιμένω.... τον κ. Διώτη να με ενημερώσει" - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Στέλιος Στασινόπουλος: " ...ακόμα περιμένω.... τον κ. Διώτη να με ενημερώσει"

Στέλιος Στασινόπουλος: " ...ακόμα περιμένω.... τον κ. Διώτη να με ενημερώσει"

Share This
''Βόμβες'' από τον Στ. Στασινόπουλο στην εκπομπή ''διάλογοι'' της τηλεόρασης BEST – Mήνυμα από τον Ειδικό Γραμματέα του ΣΔΟΕ ''...οι ένοχοι θα πληρώσουν, όλα στη φόρα'' "Έχω εντολή από τον Πρωθυπουργό για μηδενική ενοχή σε όλους όσους είναι ένοχοι." ''Έχετε αισθανθεί τη μοναξιά; Φανταστείτε τον Ειδικό Γραμματέα του ΣΔΟΕ να είναι ολομόναχος να μην έχει καμία ενημέρωση και να προσπαθεί να ενημερωθεί!!!...'' Αυτή είναι η κατάσταση που αντιμετώπισε ο Στέλιος Στασινόπουλος αναλαμβάνοντας καθήκοντα σε μία από τις πιο σημαντικές Υπηρεσίες, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως καμία ενημέρωση για τα κομβικά εκκρεμή ζητήματα της υπηρεσίας δεν είχε από τον προκάτοχό του (Ι.Διώτη)!!!
 Και μάλιστα παρά το αίτημα που υπήρξε από μέρους του για να γίνει κάτι τέτοιο, ο πρώην Ειδικός ''...απέφυγε να με συναντήσει. Του τόνισα πως η πόρτα μου είναι ανοιχτή για να ενημερώσει, όμως ακόμη περιμένω να έρθει'' Σημείωσε πως το... κενό αυτό της ενημέρωσης δεν υπήρξε για αυτόν πρόβλημα καθότι γνωρίζει πολύ καλά τα πράγματα από μέσα ''...ήταν ένα γνώριμο για εμένα κλίμα επάνω. Ήταν εύκολο να ενημερωθώ από τους υπηρεσιακούς παράγοντες, για κάποιον άλλον θα υπήρχε πρόβλημα. Όμως οι υπηρεσιακοί παράγοντες σε ενημερώνουν για θέματα που ενεργούν κάποια θέματα τα έχει ο Γραμματέας, άρα.. καταλαβαίνετε. Εγώ από τον κ. Διώτη παρέλαβα έναν φάκελο με ένα cd με ονόματα που είχε και το Υπουργείο και η ΓΓΠΣ και τίποτα άλλο. Δηλαδή στην ουσία δεν μου άφησε απολύτως τίποτα''. O Στ. Στασινόπουλος περίπου 50 ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή ''διάλογοι'' της τηλεόρασης ΒΕST (που έκανε πρεμιέρα για 8η τηλεοπτική σεζόν σεζόν εκτάκτως σήμερα) για όλους και για όλα αποφασισμένος να βάλει το... μχαίρι στο κόκκαλο και στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής. Ερωτώμενος για τα αρκετά ανοικτά μέτωπα που πλέον υπάρχουν με σειρά θεμάτων και ελέγχων «..γνωρίζω τα πράγματα, τα... μέτωπα θα τα άνοιγα και δεν υπάρχει περίπτωση να τα σταματήσω». Ο Ειδικός Γραμματέας τόνισε στην συνέχεια πως πρώτη προτεραιότητα είναι εκείνοι που έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό «...Πρώτος δήλωσα πως έχουμε ονόματα 54.000 Ελλήνων που έχουν βγάλει τα χρήματά τους στο εξωτερικό, αυτό μπορεί να μείνει στη μέση; Τί θα πούμε στην κοινωνία; Ξεκινάμε. Πιστεύω λοιπόν πολύ πολύ σύντομα, σε ημέρες θα στείλουμε τα πρώτα ειδοποιητήρια σε αυτούς που δεν καλύπτονται από τα εισοδήματά τους. Όσοι δεν... υπακούσουν θα εφαρμόσουμε αυτά που λέει ο νόμος, κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων, λογαριασμών και όσο πιο βαθιά μπορεί θα γίνει έλεγχος''.
 ''Θέλω να κάνω ένα βήμα για να παταχθεί η φοροδιαφυγή'' σημείωσε ο κος Στασινόπουλος και τόνισε προς αυτήν την κατεύθυνση υπάρχει και πολιτική βούληση. ''Υπάρχει το πράσινο φως να προχωρήσουμε. Καμία ανοχή''. Ο Μεσσήνιος Ειδικός Γραμματέας μίλησε ακόμη για το περιβόητο στικάκι και την διαδρομή του, το ότι η υπηρεσία του δεν ήταν ενήμερη για αυτή την λίστα, την ΕΔΕ και την έρευνα που γίνεται και με λεπτομέρειες στα όσα έγιναν με την περιβόητη λίστα ''Λαγκάρντ''. ''Η λίστα που κυλοφόρησε στο διαδίκτυο δεν είναι λίστα του ΣΔΟΕ'', υπογράμμισε στην συνέχεια, ''δεν την έχω υπογράψει ποτέ, δεν έπεσε στην αντίληψή μου. Εμείς ελέγχουμε πολιτικούς από διάφορους φακέλους,. Τώρα ποιός έκανε αυτή τη λίστα είναι υπό διερεύνηση. Εγώ δεν έχω δικαίωμα να πω ονόματα. Υπάρχει φορολογικό απόρρητο και οι έλεγχοι είναι σε εξέλιξη''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages