Σκληρή απάντηση εργαζομένων στον Αλευρά για τη Διεύθυνση Μεταφορών - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σκληρή απάντηση εργαζομένων στον Αλευρά για τη Διεύθυνση Μεταφορών

Σκληρή απάντηση εργαζομένων στον Αλευρά για τη Διεύθυνση Μεταφορών

Share This
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΑΒΒΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ. ΑΛΕΥΡΑ

 Τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Αντιπεριφερειάρχης περί υπερβολών και διογκωμένων δημοσιευμάτων σχετικά με την κατάσταση της Διεύθυνσης Μεταφορών Μεσσηνίας κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας του. Αδιάψευστος μάρτυρας της οικτρής κατάστασης, στην  οποία βρίσκεται η υπηρεσία είναι η τηλεοπτική κάμερα και η δημοσιογραφική έρευνα, οι πολίτες της Μεσσηνίας, που δεν εξυπηρετήθηκαν την Πέμπτη και την Παρασκευή και οι εταιρίες αυτοκινήτων, που δεν εξέδωσαν καμία νέα άδεια κυκλοφορίας τις μέρες αυτές, καθώς εδώ και είκοσι μέρες το τμήμα αυτό λειτουργεί με έναν μόνο υπάλληλο.
          Ευτυχώς όμως διαφαίνεται κάποια λύση στο πρόβλημα ύστερα τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μετά από τις δικές μας διαμαρτυρίες την Παρασκευή υπό την αντιπεριφερειάρχη κ. Νικολάκου, κατά την οποία αποφασίστηκε να ενισχυθεί το τμήμα αδειών της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών με επιπλέον προσωπικό, να χορηγηθούν νέοι κωδικοί και να αποσταλεί πρώην εργαζόμενος της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών, που είχε αποσπαστεί στο Διοικητήριο, για να εκπαιδεύσει τους καινούριους υπαλλήλους.
          Ευελπιστούμε πως μετά από αυτές τις εξελίξεις η κατάσταση στη Διεύθυνση Μεταφορών θα βελτιωθεί σημαντικά, καθώς πρωταρχικό μέλημα όλων των εργαζομένων σ’ αυτή είναι η εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών.


                                                Με εκτίμηση

                                      Δημήτριος Γ. Φαββατάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages