Συνάντηση Τατούλη, με Μητροπολίτη Μεσσηνίας κκ Χρυσόστομο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συνάντηση Τατούλη, με Μητροπολίτη Μεσσηνίας κκ Χρυσόστομο

Συνάντηση Τατούλη, με Μητροπολίτη Μεσσηνίας κκ Χρυσόστομο

Share This
Προγραμματισμένη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, είχε σήμερα στην Τρίπολη, ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος. Σκοπός της συνάντησης, ήταν η πρόταση ένταξης έργων της Μητροπόλεως Μεσσηνίας στο ΕΣΠΑ. Τα έργα αφορούν, αφενός την αναστήλωση ιστορικών μνημείων με σκοπό την προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού και αφετέρου την κοινωνική πρόνοια και μέριμνα, για τα οποία ο Μητροπολίτης τόνισε την ανάγκη υλοποίησής τους.
 Ο Περιφερειάρχης, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις προτάσεις του Μητροπολίτη, αφού και για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ,η προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού αποτελεί προτεραιότητα της, ενώ η υλοποίηση έργων κοινωνικής πρόνοιας από την Εκκλησία ιδιαίτερα στις μέρες, γίνεται επιτακτική ανάγκη. Επίσης αντάλλαξαν απόψεις, για τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας, εκφράζοντας τον προβληματισμό και την ανησυχία τους, για τις δύσκολες στιγμές που διανύει η χώρα, τονίζοντας ότι ο καθένας στο πλαίσιο της άσκησης των καθηκόντων του αλλά και της ανάληψης πρωτοβουλιών, θα πρέπει να συμβάλει στην προσπάθεια καλυτέρευσης της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα, παρουσία της Μεσσήνιας Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Ντίνας Νικολάκου, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Μητρόπολης Μεσσηνίας Κώστας Ψυχάρης, τονίζοντας ταυτόχρονα την αγαστή και καθημερινή συνεργασία των δύο θεσμών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages