Οι "φτωχοί" εκατομμυριούχοι δηλώνουν "ψίχουλα", - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Οι "φτωχοί" εκατομμυριούχοι δηλώνουν "ψίχουλα",

Οι "φτωχοί" εκατομμυριούχοι δηλώνουν "ψίχουλα",

Share This
Έχουμε γράψει από μέρες πριν ότι στα χέρια του έμπειρου Στέλιο Στασινόπουλου, προσωπικής επιλογής του πρωθυπουργού στην αρχηγεία του ΣΔΟΕ, βρίσκεται η λίστα με τα 1720 ονόματα των τελευταίων που έβγαλαν τα χρήματα τους πριν τις εκλογές στο εξωτερικό. Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι στα χέρια του Μεσσήνιου Γ.Γραμματέα βρίσκονται και άλλες λίστες όπως είναι η λίστα με την μεγάλη ακίνητη περιουσία κάποιων την στιγμή που δηλώνουν "ψίχουλα" και πληρώνουν τις "ψίχουλα"
υποχρεώσεις στους στο κράτος με αποτέλεσμα να το παίζουν και νομοταγείς...Σε άλλη λίστα βρίσκονται υπέρογκες καταθέσεις ατόμων που είναι υπάλληλοι στον δημόσιο τομέα που φαίνεται καθαρά ότι μάλλον είχαν ανοίξει μαγαζί! μέσα στο κράτος και την υπηρεσία που ευρίσκονται. Όπως και να έχει το θέμα τις επόμενες μέρες η εβδομάδες θα δούμε πράγματα και θαύματα καθότι ο Μεσσήνιος Στέλιος Στασινόπουλος είναι ικανότατος!! και το ποιο βασικό, φτωχός, τίμιος, πολύτεκνος και υπερήφανος!!!

Εδώ στην Μεσσηνία έχουν κρυφτεί πολλοί από τους "νοικοκυρέους" εκατομμυριούχους και μεγαλοϊδιοκτήτες ακινήτων που τρέμουν τόσο το ΣΔΟΕ αλλά και την οργή του κόσμου όταν θα δημοσιοποιηθούν τα ονόματα τους που για να μην γίνει αυτό είναι έτοιμοι να δώσουν "γη και ύδωρ"...

Μια μικρή γεύση δίνει σήμερα και το "Πρώτο Θέμα" δείτε:
Μηχανικούς, δικηγόρους, γιατρούς, αστρολόγους, κομμωτές, ποδοσφαιριστές, επιχειρηματίες της νύχτας, ακόμα και...υδραυλικούς περιέχει το CD που έχει στα χέρια του το ΣΔΟΕ με τους 1.727 φοροφυγάδες . Πρόκειται για εκείνους που πριν από τις εκλογές του Μαίου έβγαλαν στο εξωτερικό ποσά κυρίως από 500.000 ευρώ και πάνω και τα οποία δεν εμφανίστηκαν ποτέ στις φορολογικές τους δηλώσεις. Το CD βέβαια περιέχει και κάποιους με καταθέσεις 300.000 ευρώ, όταν το μέσο ετήσιο εισόδημά τους δεν ξεπερνούσε τα 7.000-9.000 ευρώ.
Υπάρχουν και περιπτώσεις ελεύθερων επαγγελματιών με δηλωμένες ετήσιες αποδοχές 40.000-100.000€ το χρόνο, που έβγαλαν σε τράπεζες του Λονδίνου και της Ελβετίας ποσά από 1 έως 3 εκατ. ευρώ! Το υπουργείο Οικονομικών, αμέσως μετά τις πρώτες εκλογές, ζήτησε τα ονόματα όσων έβγαλαν από τον Μάρτιο έως τον Μάιο στο εξωτερικό ποσά από 300.000€ και πάνω. Τα ονόματα δόθηκαν στη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων ώστε να ελεγχθούν οι φορολογικές δηλώσεις των τελευταίων 5-10 ετών.
Οι πιο κραυγαλέες περιπτώσεις -Πλαστικός χειρουργός με ετήσια εισοδήματα 75.000 ευρώ διαπιστώθηκε ότι έχει καταθέσεις 4 εκ. ευρώ στο εξωτερικό-Οδοντίατρος δήλωσε τα τελευταία 10 χρόνια περίπου 1,5 εκ. ευρώ με τις καταθέσεις του να είναι κοντά στα 5 εκ. ευρώ. -Επιχειρηματίας η εταιρεία του οποίου δήλωνε μικρά κέρδη, έχει καταθέσει σε τράπεζες της Ζυρίχης 10 εκ. ευρώ. - Ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων κατέθεσε σε τράπεζα της Ζυρίχης 7 εκ. ευρώ τη στιγμή που δηλώνει ετησίως εισοδήματα που δεν υπερβαίνουν τα 30.000 ευρώ. -Υδραυλικός με 7.000€ εισόδημα το χρόνο βρέθηκε να έχει καταθέσεις στην Credit Agricole στη Γαλλία ύψους 300.000€. -Πατωματζής δήλωνε ετήσιο εισόδημα 11.000€ και παράλληλα βρέθηκε με καταθέσεις 250.000€ σε τράπεζα της Ελβετίας-Εργολάβος οικοδομών που εμφανιζόταν σχεδόν πένητας, αλλά στη Γαλλία έχει 350.000€ καταθέσεις-Τέσσερις γνωστοί αστρολόγοι που δήλωναν εισοδήματα από 20.000€ έως 30.000€, βρέθηκαν με καταθέσεις στο εξωτερικό από 500.000€ έως 800.000€-Τρεις κομμωτές της Αθήνας που δήλωσαν ζημιές, είχαν έκαστος καταθέσεις από 700.000€ μέχρι 1 εκατ. ευρώ .
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages