Χωλαίνει ο δρόμος έως το Αεροδρόμιο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Χωλαίνει ο δρόμος έως το Αεροδρόμιο

Χωλαίνει ο δρόμος έως το Αεροδρόμιο

Share This
Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα, ο κ. Καρνέσης Ιωάννης, Διευθυντής του Υπουργείου Υποδομών, ο οποίος μετείχε σε σύσκεψη με το Δήμαρχο, υπηρεσιακούς παράγοντες και εκπροσώπους από τoν Άρι, τη Θουρία, το Πήδημα, το Ασπρόχωμα και την Καλαμάτα με αντικείμενο την επίλυση προβλημάτων που δημιουργούνται από την κατασκευή του Εθνικού δρόμου αλλά και του Περιφερειακού δρόμου της Καλαμάτας.
Ο Δήμαρχος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον κ. Καρνέση για την πολύτιμη συνεισφορά του στον εντοπισμό και την επίλυση των διαφόρων προβλημάτων από την κατασκευή των αυτοκινητοδρόμων και τόνισε ότι στις μηνιαίες συναντήσεις συζητούν τεχνικά και όχι οικονομικά (θέμα του υπουργείου)ζητήματα.
Συμπερασματικά:
1) Δε θα δοθεί στην κυκλοφορία ο κλάδος της Μεσσήνης εάν δε λυθούν όλα τα θέματα που έχουν σχέση με τις προσβάσεις σε ιδιοκτησίες,
2) Μέχρι τέλος του χρόνου θα έχει κατασκευασθεί το τεχνικό έργο στο Πήδημα και θα γίνει διαχείριση ομβρίων.
Υπενθυμίζεται ότι οι συσκέψεις αυτές, πραγματοποιούνται κατά τακτά χρονικά διαστήματα, με στόχο τη συναίνεση και τη συνεργασία για την ομαλή εξέλιξη και ολοκλήρωση του μεγάλου έργου, του Εθνικού δρόμου και του Περιφερειακού δρόμου της Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages