Επίσκεψη υπ.υγείας στην Τρίπολη και την Περιφέρεια Πελοποννήσου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Επίσκεψη υπ.υγείας στην Τρίπολη και την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Επίσκεψη υπ.υγείας στην Τρίπολη και την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Share This
Παρά τις δημοσιονομικές δυσκολίες που έχει η χώρα και την προσπάθεια περιορισμού των δαπανών υγείας, δεν πρόκειται να τεθεί σε κίνδυνο η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας και η πρόσβαση των ασθενών στις μονάδες υγείας κα τα φάρμακα, τόνισε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος σε σύσκεψη της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη για την προώθηση έργων στον τομέα υγείας και πρόνοιας μέσω ΕΣΠΑ στη συγκεκριμένη περιφέρεια.
Ο υπουργός ενημερώθηκε από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και στελέχη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής για την πορεία σειράς έργων που βρίσκονται στο στάδιο της ωρίμασης ή έχουν συμβασιοποιηθεί σε δομές υγείας της Περιφέρειας.
Ο κ. Τατούλης επεσήμανε ότι όταν ανέλαβε η Περιφέρεια Πελοποννήσου τη διαχείριση του ΕΣΠΑ, οι κωδικοί στον τομέα υγείας παρουσίαζαν «απελπιστική εικόνα» και σχεδόν μηδενική απορροφητικότητα προσθέτοντας ότι τώρα έχει καλυφθεί κατά 60% το πλάνο που έχει η περιφέρεια.
Ο περιφερειάρχης ζήτησε την παρέμβαση του υπουργού ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ωρίμασης έργων που αφορούν τα γηροκομεία Σπάρτης, Τρίπολης, Λεωνιδίου και Κορίνθου.
Eπιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages