Το υπόγειο πάρκινγκ με την ανάπλαση μπροστά στο Διοικητήριο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Το υπόγειο πάρκινγκ με την ανάπλαση μπροστά στο Διοικητήριο

Το υπόγειο πάρκινγκ με την ανάπλαση μπροστά στο Διοικητήριο

Share This
Σε εκκρεμότητα, λόγω των οικονομικών θεμάτων που αντιμετωπίζουν οι τράπεζες, βρίσκεται η κατασκευή του υπόγειου πάρκινγκ στην Αριστομένους, μπροστά από το Διοικητήριο, μαζί και η ανάπλαση της υπέργειας επιφάνειας.
Χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, παρουσία των αντιδημάρχων, συζήτησε για το συγκεκριμένο θέμα με τον Λεωνίδα Μπόμπολα, ο οποίος ελέγχει την εταιρία «Ελλάκτωρ», που έχει απορροφήσει την «Παντεχνική». Ο Δήμος είχε σύμβαση με τη συγκεκριμένη εταιρεία για την εκμετάλλευση των υπαίθριων πάρκινγκ του Νέδοντα και την κατασκευή υπόγειου πάρκινγκ μπροστά στο Διοικητήριο. Η σύμβαση αρχικά καταγγέλθηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου ο Δήμος να ανακτήσει τα υπαίθρια πάρκινγκ του Νέδοντα και στη συνέχεια το Σώμα αποφάσισε την τροποποίησή της, ώστε η «Ελλάκτωρ» ναι μεν να αφήσει στο Δήμο τα υπαίθρια πάρκινγκ αλλά να φτιάξει και να εκμεταλλεύεται για 28 χρόνια το υπόγειο πάρκινγκ.
Ο κ. Νίκας μετά τη συνάντηση με τον κ. Μπόμπολα ανέφερε: «Υπάρχει εκκρεμότητα για την υπογραφή της σύμβασης για το υπόγειο πάρκινγκ, το οποίο γίνεται με τη διαδικασία των ΣΔΙΤ, με την ευρεία έννοια. Πιστεύω μέχρι τέλη Αυγούστου να έχουν ολοκληρωθεί οι σχετικές συνεννοήσεις και να υπάρχει και η χρηματοδότηση από τις τράπεζε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages