Απάντηση Δ.Μανιατάκη στον Περιφερειάρχη Π.Τατούλη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Απάντηση Δ.Μανιατάκη στον Περιφερειάρχη Π.Τατούλη

Απάντηση Δ.Μανιατάκη στον Περιφερειάρχη Π.Τατούλη

Share This
Από τον Πρόεδρο του Μανιατακείου Ιδρύματος και πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο της Δ.Ε.Η. Δημήτρη Μανιατάκη, ανακοινώνονται τα εξής:
Κύριε Τατούλη,
Ο επιχειρηματίας που είχε ηγετική θέση στη Δ.Ε.Η. έχει όνομα και επώνυμο. Ονομάζομαι Δημήτρης Μανιατάκης και κατάγομαι από την όμορφη Κορώνη.
Για τη δημιουργία λιγνιτωρυχείου στην περιοχή της Κορώνης δεν αντιδρώ, όπως λέτε, «σήμερα», αλλά από την πρώτη στιγμή που ήρθε το θέμα στην επιφάνεια. Από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στη Δ.Ε.Η. αντέδρασα μαζί με όλους τους συμπατριώτες μου στη δημιουργία λιγνιτωρυχείου στην περιοχή του Ακριτοχωρίου, με αποτέλεσμα να μην εγκριθεί η επένδυση από τη ΡΑΕ. Αυτό το γνωρίζουν τόσο ο σημερινός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αθανάσιος Πετράκος, ο τότε Νομάρχης Μεσσηνίας Δημήτρης Δράκος, όσο και οι υπόλοιπες παρατάξεις στο Νομαρχιακό Συμβούλιο. (Άραγε η Ντίνα Νικολάκου που είναι στενή συνεργάτιδά σας δε σας πληροφόρησε σχετικά;) Λυπάμαι ειλικρινά για τις στερούμενες αλήθειας δηλώσεις σας. Παρακαλώ να αποκαταστήσετε την αλήθεια για λόγους ηθικής τάξεως και αποφυγή εσφαλμένων εντυπώσεων στη κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages