Διαλύεται η Δυνατή Πελοπόννησος … - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Διαλύεται η Δυνατή Πελοπόννησος …

Διαλύεται η Δυνατή Πελοπόννησος …

Share This
Mε μία καίρια και επί της ουσίας παρέμβαση, ο Μεσσηνιακός τηλεοπτικός σταθμός BEST , ανέδειξε το έλλειμμα που έχει δημιουργηθεί στην εκπροσώπηση της αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο , από τους 5 εκλεγμένους στο δεύτερο βαθμό της Αυτοδιοίκησης για τη Μεσσηνία, από το συνδυασμό ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ του Δημήτρη Δράκου.
Είναι γεγονός πως η εντολή του Μεσσηνιακού λαού προς αυτούς , έγινε άγραφο χαρτί , διότι μόνο με τα ζητήματα του Νομού που τους εξέλεξε, δεν ασχολήθηκαν.
Χαμένοι στις δικές τους επιδιώξεις , παραμέλησαν την ευθύνη που ανέλαβαν. Άλλοι εκλιπαρούν για κάποιες θέσεις τη νέα πολιτική ηγεσία , άλλοι είχαν στο νου τους μόνο να εκλεγούν βουλευτές και άλλοι να μεταπηδήσουν σε άλλο βαθμό ή σε άλλα όργανα .
Βέβαια , για όλο αυτό το χάλι , ευθύνη έχουν και οι πολίτες, που απλά …επιλέγουν με λάθος κριτήρια τους εκπροσώπους τους και μετά …διαμαρτύρονται!
Όπως ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός BEST, αυτό που οφείλει να κάνει η Μεσσηνιακή πλευρά Δράκου , είναι τουλάχιστον να παραιτηθεί, διότι σχεδόν δύο χρόνια τώρα οι σύμβουλοι εκτός μίας εξαίρεσης, έλαμψαν δια των απουσιών τους και της αδιαφορίας τους.
Για να λειτουργούν οι θεσμοί ,αναγκαίο είναι εκτός της άψογης λειτουργίας της πλειοψηφίας , να λειτουργεί άψογα και η μειοψηφία.Όταν η πλειοψηφία δεν έχει απέναντί της κάποιους που να ελέγχουν τις αποφάσεις και τις δράσεις της υπάρχει φόβος για αλαζονεία και αυθαιρεσίες.
Δυστυχώς ιδίως στη Μεσσηνία , η μειοψηφία είναι απλά ανύπαρκτη και αδιάφορη για τα ζητήματα του τόπου και η όποια ανάπτυξη και πρωτοβουλίες έχουν αφεθεί στην καλή προαίρεση Τατούλη !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages