Η Κοντούλη στην Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η Κοντούλη στην Καλαμάτα

Η Κοντούλη στην Καλαμάτα

Share This
Η επικεφαλής της εκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων, Ιωάννα Κοντούλη, απαντώντας σε ερωτήσεις κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου στην Καλαμάτα, είπε:
«Λέμε όχι στην πόλωση γιατί οδηγεί σε διχασμούς. Τα πολιτικά κόμματα πρέπει σε αυτές τις εκλογές να δείξουν ότι πήραν το μήνυμα. Tο μήνυμα της ανάγκης για προτάσεις λύσεων και συναινέσεις πάνω σε αυτές. Οι πολίτες είπαν όχι στις αυτοδυναμίες και τους μεσσίες. Είναι τραγικό και πολιτικά επικίνδυνο η απάντηση σε αυτό το μήνυμα να είναι η πόλωση και να δίνεται με στόχο να γυρίσει η χώρα στις πολιτικές εποχές που κατάρρευσαν και κανένας πολίτης δεν νοσταλγεί πλέον.
Αυτή η πόλωση οδηγεί σε διχασμούς. Στο παρελθόν, η Πελοπόννησος, η Μεσσηνία, και ιδιαίτερα η Καλαμάτα, πλήρωσαν ακριβά τέτοιους διχασμούς. Οι άνθρωποι υπέφεραν. Δεν πρέπει να ξαναγυρίσουμε ποτέ!.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι είμαστε αποφασισμένοι να πούμε όχι στην επιστροφή του πολιτικού βίου της χώρας σε εμφυλιοπολεμικά πρότυπα. Οι πολίτες πρέπει να απορρίψουν την αναβίωση των διχασμών. Το πελατειακό κράτος που κατέρρευσε, δεν θα επιστρέψει βίαια από το παράθυρο για κανένα λόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages