Στα 0,65 ευρώ ο τόνος η αποθεματοποίηση για το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Στα 0,65 ευρώ ο τόνος η αποθεματοποίηση για το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Στα 0,65 ευρώ ο τόνος η αποθεματοποίηση για το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Share This
Στα 0,65 ευρώ ανά τόνο την ημέρα καθορίσθηκαν τα ποσά ενίσχυσης της ιδιωτικής αποθεματοποίησης εξαιρετικού παρθένου και παρθένου ελαιόλαδου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Τα εν λόγω ποσά αφορούν την υποπερίοδο του διαγωνισμού που έληξε στις 5 Ιουνίου 2012 στο πλαίσιο του διαγωνισμού που προκηρύχτηκε με τον εκτελεστικό κανονισμό (ΕΕ) αριθ. 430/2012 και καθορίσθηκαν με τον νέο εκτελεστικό κανονισμό (ΕΕ) αριθ.484/2012 της 7ης Ιουνίου 2012.
Yπενθυμίζεται ότι βάσει του εν λόγω διαγωνισμού:
Η νέα υποπερίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας είναι δυνατόν να υποβάλλονται προσφορές για τη δεύτερη μερική δημοπρασία αρχίζει την πρώτη εργάσιμη ημέρα που έπεται της λήξης της προηγούμενης υποπεριόδου και λήγει στις 19 Ιουνίου 2012 στις 11.00, ώρα Βρυξελλών.
Οι προσφορές αφορούν περίοδο αποθεματοποίησης 180 ημερών.
Κάθε προσφορά καλύπτει ελάχιστη ποσότητα τουλάχιστον 50 τόνων.
Σε περίπτωση που ένας εμπορευόμενος συμμετέχει σε διαγωνισμό για πολλές κατηγορίες ελαίων ή για περιέκτες που βρίσκονται σε διαφορετικές διευθύνσεις, υποβάλλει χωριστή προσφορά για κάθε περίπτωση.
Προσφορές υποβάλλονται μόνο στην Ελλάδα, στην Ισπανία, στη Γαλλία, στην Ιταλία, στην Κύπρο, στη Μάλτα, στην Πορτογαλία και στη Σλοβενία.
Ο υποβάλλων την προσφορά προβαίνει στη σύσταση εγγύησης ύψους 50 ευρώ ανά τόνο ελαιολάδου, που αποτελεί το αντικείμενο της προσφοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages