Το ΠΑΣΟΚ επιζητά ανάκαμψη στην Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Το ΠΑΣΟΚ επιζητά ανάκαμψη στην Μεσσηνία

Το ΠΑΣΟΚ επιζητά ανάκαμψη στην Μεσσηνία

Share This
Σε δύο μέτωπα θα είναι η μάχη του ΠΑΣΟΚ στην Μεσσηνία στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Κατά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να ξαναγυρίσουν οι ψήφοι που χάθηκαν στην προηγούμενη αναμέτρηση. Στόχος δυσκολος για ένα ΠΑΣΟΚ που σε τοπικό επίπεδο έχει καθαρά νέο αφεντικό, την Νάντια Γιαννακοπούλου αντί του επί χρόνια κυριαρχου, Δημήτρη Κουσελά και πολλές πίκρες που ακριβώς συσσωρευσαν και οι τελευταίες εκλογές.
Ανακοινωσαν ότι θα γίνουν τέσσερις ανοικτές προεκλογικές συγκεντρώσεις στη Μεσσηνία: στις 6 Ιουνίου στη Μεσσήνη, στις 10 Ιουνίου στην Πύλο, στις 14 Ιουνίου στην Καλαμάτα και στις 15 Ιουνίου στην Κυπαρισσσία.
Να τονίσουμε ότι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Μεσσηνία θα είναι η βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου και ακολουθούν: Δημήτρης Κουσελάς, Λεωνίδας Φιλιππόπουλος, Τάσος Αποστολόπουλος, Ευτυχία Γκραίκη, Ευστράτιος Καλογερέας και Διονύσης Αλευράς , με τον τελευταίο να αποτελεί την αλλαγή και το νέο πρόσωπο σε σχέση με τις εκλογές του Μαίου.
Στην τοποθετησή του για τις εκλογές ο κ. Χρ. Χριστόπουλος τόνισε “ δίνουμε εναν αγώνα κατά της δεξιάς, κατά αυτών που οδήγησαν αλόγιστα τη χώρα σε εκλογές και αδιέξοδο, επιδιώκοντας τη ψευδαίσθηση μιας κυβερνητικής αυτοδυναμίας, κατά αυτών που δεν είπαν ποτέ έναν λόγο αυτοκριτικής. Και έναν αγώνα απέναντι στην ανευθυνότητα, το λαϊκισμό και τη δημαγωγία», είπε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής. Η διαχωριστική γραμμή με τη ΝΔ και με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως επισήμανε, είναι η πρόταση του κόμματος για παράταση του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής της χώρας και τα έξι σημεία – πυξίδα του προεκλογικού αγώνα- για την αναθεώρηση της δανειακής σύμβασης. Από την πλευρά του, ο Γιάννης Χριστόπουλος, μέλος της Εκλογικής Επιτροπής, σημείωσε ότι ήδη στελέχη του κόμματος έχουν ξεκινήσει συναντήσεις με φορείς συλλογικοτήτων, εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και με τη νεολαία, προκειμένου να ακούσει το ΠΑΣΟΚ την κοινωνία και να συζητήσει με αυτή τις προτάσεις του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages