Δημοτικό το λιμενικό ταμείο Καλαμάτας σε δυο μήνες - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Δημοτικό το λιμενικό ταμείο Καλαμάτας σε δυο μήνες

Δημοτικό το λιμενικό ταμείο Καλαμάτας σε δυο μήνες

Share This
Μια ελαφριά μεταμόρφωση επιχειρήθηκε με το τελευταίο νομοσχέδιο για τις βελτιώσεις του ‘’Καλλικράτη’’,ωστόσο αυτή δεν ήταν αρκετή για να μετριάσει τις λειτουργικές και οικονομικές αδυναμίες του όλου εγχειρήματος. Η κατάσταση στους δήμους γίνεται ασφυκτική αφού οι πόροι είναι διαρκώς μειούμενοι και αρκετοί από τους πρωτοβάθμιους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, χτυπούν… κόκκινο.
Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας εξέφρασε την αγωνία του, σημειώνοντας τις επικείμενες κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματιστεί για τις 23 του μήνα καιτόνισε πως επιβεβαιώθηκαν οι… φόβοι όλων για την αδυναμία στήριξης του όλου εγχειρήματος, παρά τις υποσχέσεις.
Βέβαια, όπως τόνισε με τις νέες ρυθμίσεις που ψηφίστηκαν διευθετούνται και κάποια σημαντικά θέματα, όπως αυτό της συγκρότησης των δημοτικών λιμενικών ταμείων – ξεμπερδεύει μέσα στο επόμενο δίμηνο και η κατάσταση για την Καλαμάτα και ο δήμαρχος Καλαμάτας θα είναι και… δήμαρχος της Παραλίας – αλλά και εκείνο των θεμάτωνπου σχετίζονται με το ελεγκτικό συνέδριο και τους Φορείς Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων και την όλη δομή και λειτουργία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages