" Πάρτυ " με τον κοινωνικό τουρισμό - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

" Πάρτυ " με τον κοινωνικό τουρισμό

" Πάρτυ " με τον κοινωνικό τουρισμό

Share This
ΣΤΗΝ τροποποίηση του συστήματος χορήγησης και ελέγχων των δελτίων κοινωνικού τουρισμού αναμένεται να προχωρήσει η διοίκηση του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων λόγω σωρείας παραβάσεων που διαπιστώθηκαν κατά τη διάρκεια των ημερών του Πάσχα.
Συγκεκριμένα, κατόπιν πανελλαδικών δειγματοληπτικών ελέγχων που διενεργήθηκαν από τις υπηρεσίες επιθεώρησης του ΟΓΑ σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια συμβεβλημένα με τον Οργανισμό, διαπιστώθηκαν πολλές περιπτώσεις εξαπάτησης του ταμείου. Αναλυτικότερα, σημαντικός αριθμός ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων, ενώ είχαν αποστείλει στον Οργανισμό τα δελτία κοινωνικού τουρισμού του ΟΓΑ για την πληρωμή τους αποδείχθηκε ότι:
Α. είτε δεν λειτουργούσαν και ήταν κλειστά
Β. είτε οι ασφαλισμένοι του ΟΓΑ δεν είχαν μεταβεί ποτέ σε αυτά.
Ακόμη διαπιστώθηκε ότι υπήρξαν περιπτώσεις ασφαλισμένων του Οργανισμού που είτε είχαν πουλήσει τα δελτία τους σε τουριστικά γραφεία είτε τα αντάλλαξαν με εκδρομή στο εξωτερικό. Επίσης διαπιστώθηκαν περιπτώσεις να πωλούνται δελτία κοινωνικού τουρισμού του ΟΓΑ στο διαδίκτυο έναντι χρηματικού ποσού.
Η διοίκηση του Οργανισμού έχει ήδη δώσει εντολή να επιβληθούν οι διοικητικές κυρώσεις κατά παντός υπευθύνου, καθώς επίσης να αποσταλούν οι φάκελοι των υποθέσεων στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages