Ξανά τα... βάζει με το... νέο ΠΑΣΟΚ ο Οδυσσέας Βουδούρης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ξανά τα... βάζει με το... νέο ΠΑΣΟΚ ο Οδυσσέας Βουδούρης

Ξανά τα... βάζει με το... νέο ΠΑΣΟΚ ο Οδυσσέας Βουδούρης

Share This
Για τα καλά τα έχει βάλει με το... νέο ΠΑΣΟΚ ο Οδυσσέας Βουδούρης που πλέον ανήκει στις τάξεις της ΔΗΜ.ΑΡ. Σε νέα του παρέμβαση λίγο – πολύ επιχειρεί να στιγματίσει και το... μετεκλογικό μέλλον του κόμματος καυτηριάζοντας και επικρίνοντας δηλώσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με τις οποίες επιθυμεί στη μέλλουσα συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ να συμμετέχει και η Δημοκρατική Αριστερά.
Χαρακτηριστικά στην παρέμβασή του σημειώνει:
''Οι δηλώσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με τις οποίες επιθυμεί στη μέλλουσα συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ να συμμετέχει και η Δημοκρατική Αριστερά, ενώ γνωρίζει ότι αυτό δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί, αποσκοπεί να εξυπηρετήσει δύο στόχους:
1. να περισώσει ότι έχει απομείνει από την προοδευτική εικόνα του ΠΑΣΟΚ και να συγκαλύψει τη δεξιά του στροφή επιχειρώντας να χρησιμοποιήσει σαν άλλοθι τη Δημοκρατική Αριστερά.
2. να υπονομεύσει με αθέμιτο τρόπο την ήδη ξεκάθαρα δηλωμένη θέση της ότι προφανώς δεν πρόκειται να συμμετέχει σε ένα τέτοιο κυβερνητικό σχήμα.
Η δήλωση αυτή εκφράζει την αγωνία και την απεγνωσμένη προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να πείσει την κοινωνική του βάση για τις πρόσφατες πολιτικές του επιλογές.
Η Δημοκρατική Αριστερά δεν πρόκειται να συμμετέχει σε ένα τέτοιο κυβερνητικό σχήμα γιατί στόχος της είναι να ανατρέψει την καθοδική πορεία που βρίσκεται σήμερα η χώρα και να την οδηγήσει σε μια τροχιά ανάπτυξης και κοινωνικής ανόρθωση''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages