Γιαννίτση στο υπουργείο Οικονομικών «βλέπουν» οι FT - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Γιαννίτση στο υπουργείο Οικονομικών «βλέπουν» οι FT

Γιαννίτση στο υπουργείο Οικονομικών «βλέπουν» οι FT

Share This
Τι γράφουν για την εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ και την αντικατάσταση Βενιζέλου.
Τον Τάσο Γιαννίτση «στέλνουν» στο υπουργείο Οικονομικών οι Financial Times, αναφέροντας πως θα αντικαταστήσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο που «παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών για να ξεκινήσει προεκλογική εκστρατεία».

Στο εκτενές ρεπορτάζ η εφημερίδα γράφει πως «ο Τάσος Γιαννίτσης, ανώτερος οικονομολόγος που διετέλεσε υπουργός Εσωτερικών, αναμένεται να αντικαταστήσει τον κ. Βενιζέλο» ενώ παρουσιάζει και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Σημειώνει πως η προσέλευση στην ψηφοφορία ήταν πολύ μεγαλύτερη από την αναμενόμενη, αν και οι πολιτικοί αντίπαλοι του κ. Βενιζέλου υποστήριξαν ότι οι κομματικοί αξιωματούχοι έκαναν τα στραβά μάτια στην κατ’ επανάληψη προσέλευση για ψηφοφορία των ίδιων ψηφοφόρων στις μεγαλύτερες πόλεις και κωμοπόλεις.
Στο δημοσίευμα υπογραμμίζεται επίσης η μεγάλη πρόκληση που αντιμετωπίζει ο κ. Βενιζέλος για την ανοικοδόμηση του ΠΑΣΟΚ καθώς θεωρείται ο κ. υπεύθυνος για την απόφαση να ζητήσει «διεθνή διάσωση» το 2010, παρά τα χρόνια του υπερ-δανεισμού από την προηγούμενη συντηρητική κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages