Τα πράσινα παραμύθια...έχουν υποστηρικτές και μάλιστα στη Περιφέρεια - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Τα πράσινα παραμύθια...έχουν υποστηρικτές και μάλιστα στη Περιφέρεια

Τα πράσινα παραμύθια...έχουν υποστηρικτές και μάλιστα στη Περιφέρεια

Share This
Τ. Αποστολόπουλος και Ν. Νικολάκου μεθοδικά στη …μάχη του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία
Τα κρυφά χαρτιά του Βαγγέλη Βενιζέλου, έχουν μέρες τώρα, κινητοποιηθεί για τις σημερινές εκλογικές διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ. Πρόκειται για τον Γ. Γ Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Τάσο Αποστολόπουλο και την Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου.
Ο πρώτος «όργωσε» κυριολεκτικά την Πελοπόννησο (Ηλεία,Αρκαδία,Μεσσηνία) ενώ με την δεύτερη συναντήθηκαν στο εκλογικό κέντρο της Καλαμάτας προκαλώντας την ευχάριστη έκπληξη σε πολλούς φίλους και μέλη του κόμματος.
Η «έκπληξη» οφείλεται στο γεγονός, πως κάποιοι «σύντροφοι» είχαν διαδώσει, διάφορα περίεργα, επειδή δεν συνωστίζονταν στη λογική των τελευταίων ημερών, ποιος είναι ποιό κοντά στον Βενιζέλο.
Δουλειές παλαιοκομματικών τακτικών και μεθοδεύσεων..!
Είναι γεγονός πάντως, πως άρχισαν μια μεθοδική «μάχη» …προσκλητηρίου, για την οποία θα δούμε το βράδυ το αποτέλεσμα που θα έχει. Πάντως τα δυο αυτά στελέχη την σημερινή κρίσιμη ημέρα για την συνοχή του ΠΑΣΟΚ, ήταν παρόντες και ΔΕΝ άφησαν τη μάχη για να βρεθούν στην Αθήνα προκειμένου να είναι «δίπλα» στο νέο Αρχηγό όταν θα…βγαίνουν οι φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages