Η σειρά μαθημάτων ιστιοπλοΐας για αρχαρίους !! - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS

Η σειρά μαθημάτων ιστιοπλοΐας για αρχαρίους !!

Η σειρά μαθημάτων ιστιοπλοΐας για αρχαρίους !!

Share This
Την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012 ξεκινά η νέα σειρά μαθημάτων αρχαρίων στην Ιστιοπλοΐα Ανοικτής Θαλάσσης της Σχολής του Ι.Ο.Ν.Ε. Τα μαθήματα θα διαρκέσουν 2 μήνες και αποτελούνται από 16 θεωρητικά και 16 πρακτικά μαθήματα. Μετά το τέλος των μαθημάτων και των επιτυχών εξετάσεων οι εκπαιδευόμενοι αποκτούν Πτυχίο Ικανότητας στην Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης και εάν επιθυμούν Δελτίο Αθλητή με το οποίο μπορούν να συμμετέχουν σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες.
Για τους αναποφάσιστους να θυμίσουμε ότι η Ιστιοπλοΐα Ανοιχτής Θαλάσσης αφορά τα θαλασσινά ταξίδια με ενέργεια τον άνεμο και τα πανιά, τις «πλεύσεις» χωρίς μηχανικούς περιορισμούς και την γνωριμία με τη ναυτιλία και τους ανθρώπους της θάλασσας. Στους δύσκολους αυτούς καιρούς η επαφή με τη θάλασσα, η περιπλάνηση στον Μεσσηνιακό – όπου γίνονται τα μαθήματα και τα ταξίδια με τα ιστιοπλοϊκά σκάφη του Ομίλου είναι πολύ ωραίο αντίδοτο στην γκρίζα καθημερινότητα.
Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012, στις 8 μ.μ. στα γραφεία του Ομίλου στη Μαρίνα Καλαμάτας. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα μαθήματα των αρχαρίων εδώ ή στο τηλέφωνο 6946794303 με τον κ. Νακόπουλο Θανάση, Έφορο Ανοιχτής Θαλάσσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages