Δεμένα όλα τα πλοια στα λιμάνια.. - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Δεμένα όλα τα πλοια στα λιμάνια..

Δεμένα όλα τα πλοια στα λιμάνια..

Share This
Τα πληρώματα όλων των κατηγοριών πλοίων αναμένεται να συμμετάσχουν στη 48ωρη απεργία που ξεκινά από τις 6 το πρωί της Δευτέρας και λήγει στις 6 το πρωί της Τετάρτης, εξαιτίας της οποίας εκφράζονται φόβοι ότι θα δημιουργηθούν προβλήματα στην τροφοδοσία των νησιών.
Η εκτελεστική επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ), αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου την Τρίτη για να αποφασίσει εάν θα συνεχίσει για ένα ακόμη 48ωρο την απεργία της.
Από τις απεργιακές κινητοποιήσεις των ναυτεργατών αναμένεται να δημιουργηθούν προβλήματα στις τροφοδοσίες των νησιών, ενώ ήδη ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ζήτησε την άμεση παρέμβαση του υπουργείου Ανάπτυξης, προκειμένου να βρεθεί μία λύση για τα ευπαθή προϊόντα.
Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν επίσης οι εργαζόμενοι του ΝΑΤ (Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο) και του Οίκου Ναύτου, οι οποίοι μάλιστα θα προχωρήσουν από αύριο σε κατάληψη των κτιρίων.
Το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να συνεδριάσουν επίσης τα σωματεία των πλοηγών, προκειμένου να αποφασίσουν αν τελικά θα συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις με τη μορφή στάσεων εργασίας ή 48ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών.
Αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις της ΠΝΟ και τα προβλήματα που εξαιτίας της, ενδεχομένως δημιουργηθούν στην τροφοδοσία των νησιών, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., Γιάννης Μιχελάκης δήλωσε: «Στις δύσκολες αυτές ώρες, η πραγματοποίηση επαναλαμβανόμενων απεργιών από τους ναυτεργάτες θα έχει σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις στους νησιώτες μας και ιδιαίτερα στους αγρότες, που δεν θα έχουν τη δυνατότητα διάθεσης των προϊόντων τους στην αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages