"Στόχος η Αυτοδυναμία,και μακριά από μας οι μηχανισμοί και οι αντικομμουνιστικές κραυγές - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

"Στόχος η Αυτοδυναμία,και μακριά από μας οι μηχανισμοί και οι αντικομμουνιστικές κραυγές

"Στόχος η Αυτοδυναμία,και μακριά από μας οι μηχανισμοί και οι αντικομμουνιστικές κραυγές

Share This
"Αγωνιζόμαστε για την αυτοδυναμία της Ν. Δ και οποιοσδήποτε άλλος στόχος είναι μακριά απο τις δικές μας σκέψεις. Ο λαός θα αποφασίσει αν θέλει να Κυβερνηθεί η χώρα με προοπτική Ανάπτυξης η με κυβερνήσεις συνεργασίας".
Αυτό τόνισε η Αντωνία Μπούζα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της τηλεόρασης BEST, υπογραμμίζοντας πως είναι οι στιγμές κρίσιμες για τη χώρα και δεν υπάρχουν περιθώρια και μικροπολιτικές τακτικές παλαιοκομματικών λογικών, που οδηγούν στην εσωστρέφεια και έχουν καταδικαστεί απο τους πολίτες. Άλλωστε ο Αντώνης Σαμαρας απο την πρώτη στιγμή καταδίκασε τους μηχανισμούς και τις νοοτροπίες του παρελθόντος.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στους Μεσσήνιους τηλεθεατές, η απάντηση σε ερώτηση για την "επίθεση" της Ν.Δ στην αριστερά....
Η κ. Μπούζα ήταν απόλυτη επισημαίνοντας, πως η Αριστερά είναι ...πολλές αριστερές, αφου κάθε ομάδα αυτής, όνταν διαπιστώσει πως έχει δύναμη δημιουργεί ...Κόμμα!
Παράλληλα υπενθύμισε πως τα τελευταία χρόνια, μεγαλύτερο αντικομμουνισμό ασκούν τα αριστερά κόμματα μεταξύ τους και όχι η Ν. Δ.
Άλλωστε, υπογράμμισε, πως προεκλογική περίοδος είναι και επιβάλλεται να ξέρει ο λαός τις διαφορές που έχει η Ν. Δ τόσο απο το ΠΑΣΟΚ όσο και απο τα αλλα κόμματα τα οποία έχουν λογικές ...διαμαρτυρίας και όχι
Κυβερνητικής πορείας λύσεων ! Τέλος κατέστησε σαφές, πως είναι στις επιδιώξεις της να είναι υποψήφια Βουλευτής, κάτι που θα αποφασίσουν τα όργανα του κόμματος και ο Πρόεδρος, αλλα ακόμη και αν δεν είναι υποψηφια θα αγωνιστεί για την νίκη και την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας , όπως ακριβώς έθεσε τον στόχο ο Πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages