Ποιοί εκλέγονται στο Σύλλογο Υπαλλήλων της Π.Ε. Μεσσηνίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ποιοί εκλέγονται στο Σύλλογο Υπαλλήλων της Π.Ε. Μεσσηνίας

Ποιοί εκλέγονται στο Σύλλογο Υπαλλήλων της Π.Ε. Μεσσηνίας

Share This
Σημαντική ήταν η συμμετοχή των υπαλλήλων στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, στις πρόσφατες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του συλλογικού τους οργάνου. Αξιοσημείωτο πως 154 μέλη από το σύνολο των 187 προσήλθαν στις κάλπες.
Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εξελέγησαν οι Δημήτρης Λίβας με 96 ψήφους, Βαγγέλης Εμμανουηλίδης με 89, Νικολίνα Λέκκα με 56, Δημήτρης Φαββατάς με 49, Ηλίας Παυλόπουλος με 45, Θεόδωρος Γιαννόπουλος με 38 και Βενετία Μπιτσάνη με 35.
Στην Ελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκαν οι Ευσταθία Κωνσταντακοπούλου με 70 ψήφους, Γεωργία Μηλαίου με 64 και Ρουμπίνη Χωρεμιώτη με 64.
Αντιπρόσωποι του Συλλόγου στο συνέδριο της Ομοσπονδίας εκλέχτηκαν οι Δημήτρης Λίβας με 96 ψήφους, Βαγγέλης Εμμανουηλίδης (87), Νικολίνα Λέκκα (60), Δημήτρης Φαββατάς (52), Ηλίας Παυλόπουλος (51), Γιάννης Παυλόπουλος (48), Θόδωρος Γιαννόπουλος (33).
Αντιπρόσωποι στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ εκλέχτηκαν οι Δημήτρης Λίβας με 90 ψήφους, Βαγγέλης Εμμανουηλίδης (80), Νικολίνα Λέκκα (57), Δημήτρης Φαββατάς (57), Ιωάννης Πουλόπουλος (51), Μαρία Κωταντούλα (33), Βενετία Μπιτσάνη (33) και Γιώργος Σκορδάκης (24).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages