Επιτέλους στην Καλαμάτα ο αυτοκινητόδρομος - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Επιτέλους στην Καλαμάτα ο αυτοκινητόδρομος

Επιτέλους στην Καλαμάτα ο αυτοκινητόδρομος

Share This
Τον προσεχή Μάιο θα παραδοθεί στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Τρίπολη - Καλαμάτα μαζί με το τμήμα Παραδείσια - Τσακώνα, ενώ πρόοδος σημειώνεται και στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Λεύκτρο - Σπάρτη, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, από τους εκπροσώπους της κατασκευάστριας κοινοπραξίας Μορέα, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην έδρα της περιφέρειας.
Αρχικά ο περιφερειάρχης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την καθυστέρηση εκ μέρους του Μορέα, της υλοποίησης των συμφωνηθέντων υποχρεώσεων και δεσμεύσεων κατά την προηγούμενη σύσκεψη, περίπου πριν από τέσσερις μήνες, που οδήγησε στην δημιουργία διάφορων προβλημάτων στην περιφέρεια Πελοποννήσου.
Για το λόγο αυτό, ο Π. Τατούλης ζήτησε από την κατασκευάστρια κοινοπραξία την άμεση διόρθωση όλων των βλαβών που έχουν προξενήσει τα οχήματά της στα παράπλευρα δίκτυα των οδικών αξόνων που κατασκευάζουν. Όπως υποστήριξε ο κ. Τατούλης «εντοπίζονται μικροπροβλήματα τα οποία όταν δεν λύνονται γιγαντώνονται και δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages