Προσλήψεις σε Ταχυδρομεία και Πυροσβεστική - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Προσλήψεις σε Ταχυδρομεία και Πυροσβεστική

Προσλήψεις σε Ταχυδρομεία και Πυροσβεστική

Share This
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία επανήλθαν στο προσκήνιο των προσλήψεων, καθώς προσφέρουν την ευκαιρία πρόληψης σε 410 εποχικούς υπαλλήλους μέσω τεσσάρων διαγωνισμών.
Το μεγαλύτερο πακέτο των θέσεων (178) αφορά την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης, πλήρους απασχόλησης χρονικής διάρκειας οκτώ μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών για τις Υπηρεσιακές Λειτουργίες των Ελληνικών Ταχυδρομείων Α.Ε. Αθήνας και Πειραιά.
Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν: 1) Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Χρηματοπιστωτικών και Διοικητικών Υπηρεσιών (πρώην Οικονομίας και Διοίκησης) ή πτυχίο Β' κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (ΤΕΕ), ανεξαρτήτως ειδικότητας ή πτυχίο Α' κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (ΤΕΕ) οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης ή απολυτήριο τίτλο Λυκείου. 2) Γνώση Χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: επεξεργασίας κειμένων, υπολογιστικών φύλλων και υπηρεσιών Διαδικτύου. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 19η Ιανουαρίου.
O δεύτερος διαγωνισμός έρχεται επίσης από την Αθήνα, καθώς η ίδια υπηρεσία θα προσλάβει 143 Διανομείς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Για την πρόσληψη απαιτείται: 1) Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. 2) Αδεια οδήγησης μοτοσικλέτας κατηγορίας Α' (σταδιακής πρόσβασης) εκτός του μοτοποδηλάτου. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν το περιθώριο να υποβάλουν την αίτησή τους έως και τις 20 Ιανουάριου. Επιπλέον, στην πρόσληψη 78 ατόμων -63 Δ.Ε. Εσωτερικής Εκμετάλλευσης, 2 Δ.Ε. Οδηγών και 13 Υ.Ε. Διαμετακομιστών, χρονικής διάρκειας οκτώ μηνών- προχωρά το Κέντρο Διαλογής Αττικής και Κέντρο Αεροπορικού Ταχυδρομείου. Οι αιτήσεις θα υπποβάλλονται έως και τις 23 Ιανουαρίου.
Οι ενδιαφερόμενοι και για τους τρεις διαγωνισμούς της Αττικής μπορούν να υποβάλουν την αίτηση συμμετοχής τους μόνον ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.Ε. - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού, Τμήμα Προσλήψεων, Απελλού 1, Τ.Κ. 10188, ΑΘΗΝΑ (τηλ.: επικοινωνίας: 210-3353228 και 487).
Επίσης, από την Περιφερειακή Διεύθυνση Επιστολικού Ταχυδρομείου Κεντρικής Μακεδονίας που εδρεύει στον δήμο Ωραιοκάστρου ανακοινώθηκε η πρόσληψη 11 ΔΕ Διανομέων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν το περιθώριο να υποβάλουν την αίτησή τους έως και τις 18 Ιανουάριου στην ακόλουθη Διεύθυνση:ΠΔΕΤ Κεντρικής Μακεδονίας - ΕΛ.ΤΑ., ΒΙ.ΠΕ. Ωραιοκάστρου, Τ.Κ. 56000 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, (τηλ.: επικοινωνίας: 2310-289564 και 2310-289594).
Για όλους τους διαγωνισμούς οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών. Οι νέες προσλήψεις θα διενεργηθούν με σειρά προτεραιότητας, δηλαδή με το σύστημα των μορίων.
Στα κριτήρια πρόσληψης όλων των υποψηφίων, η εντοπιότητα θα παίξει τον μεγαλύτερο ρόλο. Στη συνέχεια η σειρά κατάταξης των υποψηφίων κάθε ομάδας καθορίζεται με τη βαθμολόγηση του χρόνου ανεργίας, του αριθμού τέκνων, του αριθμού ανήλικων τέκνων, του βαθμού του βασικού τίτλου σπουδών, της ηλικίας αλλά και της πείρας. Ωστόσο, ο χρόνος ανεργίας θα δώσει το μεγαλύτερο μπόνους στους ενδιαφερόμενους, ενώ άνεργος πάνω από δώδεκα μήνες θα λάβει στη βαθμολογία του έξτρα μόρια. Ανεργος που είναι υποψήφιος, πρέπει να έχει τουλάχιστον τέσσερις συνεχείς μήνες ανεργίας, υπολογιζόμενους από την τελευταία ημέρα προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων και προς τα πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages