Σαμπαζιώτης με αιχμές κατά Τατούλη για λιγνιτωριχείο! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σαμπαζιώτης με αιχμές κατά Τατούλη για λιγνιτωριχείο!

Σαμπαζιώτης με αιχμές κατά Τατούλη για λιγνιτωριχείο!

Share This
Ως αδαή και χωρίς τεχνοκρατικές γνώσεις παρουσίασε τον κ.Πέτρο Τατούλη ο πρώην βουλευτής Μεσσηνίας κ.Δημήτρης Σαμπαζιώτης ,για τις θέσεις του και τον τρόπο που διαχειρίστηκε τη συζήτηση για την επένδυση εκμετάλλευσης του λιγνίτη στην περιοχή της Κορώνης Μεσσηνίας!
Ερωτώμενος από δημοσιογράφο της τηλεόρασης Μεσόγειος της Καλαμάτας, ούτε λίγο ούτε πολύ μίλησε για συμφέροντα οικοπεδοφάγων , που θέλουν να υποβαθμίσουν την περιοχή και μετά να πουλήσουν τα φιλέτα της γης για ένα κομμάτι ψωμί.
Σήκωσε…το λάβαρο της επανάστασης κατά της επένδυσης , με προφανή και έκδηλη την αγωνιώδη προσπάθεια για να ξεχωρίσει από τους πολλούς και ικανούς μελλοντικούς του συνυποψηφίους στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.
Τόση ήταν η αγωνία του να οικειοποιηθεί μόνο αυτός τη …συμπαράσταση στην περιοχή της Κορώνης , που ξέφυγε λέγοντας πως θα περάσουν πάνω από πτώματα όσοι θελήσουν να επενδύσουν κ.α. πολλά και υπερβολικά !
Οι πολίτες όμως που εξέφρασαν μέσω των συντεταγμένων αυτοδιοικητικών δομών τη βούλησή τους , ενοχλούνται από τέτοιου είδους σπουδές και καπελώματα μόνο για τον τύπο! Επιθυμούν ουσία και όχι απλά λόγια σκοπιμοτήτων που γίνονται ορατά και ενοχλούν.
Εν κατακλείδι η Περιφερειακή Αρχή , αφού λάβει υπόψη τη βούληση της κοινωνίας και των φορέων που την εκπροσωπούν θα πράξει και θα κριθεί για την απόφασή της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages