Σκέπτονται το κοινωνικό ιατρείο στην Μεσσηνία.. - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σκέπτονται το κοινωνικό ιατρείο στην Μεσσηνία..

Σκέπτονται το κοινωνικό ιατρείο στην Μεσσηνία..

Share This
Την Πέμπτη 26-01-2012 ο Διοικητής του Γ.Ν. Καλαμάτας κ.Γεώργιος Μπέζος συναντήθηκε στο Γραφείο του με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας κ.Μιχάλη Μιχαήλ και με τον Πρόεδρο και τα μέλη της Ιατρικής Εταιρείας Μεσσηνίας κ.Αναστάσιο Πουλόπουλο, κ.Χαραλάμπους Χαράλαμπο, κ. Αβαρλή Παντελή και την κ. Λαμπροπούλου Κατερίνα.
Στη συνάντηση συζητήθηκε – με δεδομένες τις υφιστάμενες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες- η προοπτική λειτουργίας ενός κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου για το οποίο υπάρχει καταγεγραμμένη εθελοντική πρόθεση και συμμετοχή Ιατρών της Τοπικής μας Κοινωνίας.
Ταυτόχρονα συζητήθηκαν και άλλα θέματα κοινωνικής πρόνοιας-φροντίδας και διαπιστώθηκε η κοινή βούληση για ανάληψη ενιαίων πρωτοβουλιών και δράσεων στο τομέα αυτό.
Με το τέλος της συνάντησης ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας κ.Γεώργιος Μπέζος, δήλωσε:
«Σήμερα πραγματοποιήθηκε μια πολύ ουσιαστική συνάντηση με τους προέδρους και τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου και της Ιατρικής Εταιρείας Μεσσηνίας. Με δεδομένο τη καταγεγραμμένη εθελοντική πρόθεση του Ιατρικού κόσμου της Μεσσηνίας για τη λειτουργία ενός Κοινωνικού Ιατρείου εξετάσαμε πως το Νοσοκομείο Καλαμάτας θα μπορούσε να συμβάλει και να αποτελέσει αρωγό στην άμεση υλοποίηση αυτού του κοινού στόχου. Εξήγησα στους συνομιλητές μου πως θα πρέπει να θεωρούν αυτονόητη τη βούληση και τη σύμφωνη γνώμη του Νοσοκομείου Καλαμάτας σε τέτοιου είδους κοινωνικές πρωτοβουλίες. Ταυτόχρονα συζητήσαμε και την προοπτική να αναληφθούν στο άμεσο μέλλον κοινές δράσεις στον ευρύτερο τομέα της κοινωνικής πρόνοιας και φροντίδας.
Θέλω να συγχαρώ τον Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρικής Εταιρεία Μεσσηνίας και να τους διαβεβαιώσω για ακόμη μία φορά πως για τη Διοίκηση του Νοσοκομείου αποτελούν βασικοί συνεργάτες και κύριοι συνομιλητές στον καθημερινό αγώνα που δίνουμε για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας στον τόπο μας.
Γνωρίζουμε πολύ καλά πως μόνο μέσα από τις συνεργασίες και τις συνέργειες λύνονται προβλήματα και επιτυγχάνονται στόχοι. Και έχουμε αποδείξει μέχρι σήμερα πως για τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας αυτό αποτελεί τη βασική αρχή και κανόνα λειτουργίας της και δράσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages