Πολλές…τάσεις ΠΑΣΟΚ στην παρουσίαση βιβλίου Αποστολόπουλου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Πολλές…τάσεις ΠΑΣΟΚ στην παρουσίαση βιβλίου Αποστολόπουλου

Πολλές…τάσεις ΠΑΣΟΚ στην παρουσίαση βιβλίου Αποστολόπουλου

Share This
Παρουσιάσθηκε χθες το βράδυ στην Καλαμάτα το βιβλίο του κ.Αποστολόπουλου, Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου με τίτλο »Οι δυνάμεις εργασίας στην εκπαίδευση και στο δημόσιο τομέα» .
Πολύς και …εκλεκτός κόσμος από όλη την Πελοπόννησο που παραβρέθηκε για να τιμήσει τον κ.Αποστολόπουλο.Παράγοντες από όλους τους κομματικούς χώρους ήταν εκεί και φυσικά κυρίαρχο ήταν το πολιτικό στοιχείο. Η παρουσία του κ.Λυκουρέντζου από πλευράς Ν.Δ. ήταν καταλυτική για την προσέλευση στελεχών της γαλάζιας παράταξης.
Εκεί όμως που έγινε ο ….κακός χαμός ήταν στην παρουσία των στελεχών του ΠΑΣΟΚ , οι οποίοι είχαν χωριστεί σε …ομαδούλες!
Οι άνθρωποι του Μπένου που παρ΄ότι έχει αποχωρήσει από την πολιτική αλλά εξακολουθεί να παρεμβαίνει παρασκηνίως σε όλα τα θέματα που αφορούν το ΠΑΣΟΚ ,με εμφανή τρόπο έκαναν αισθητή την παρουσία τους, οι Παπανδρεϊκοί είχαν και το μεγαλύτερο πρόβλημα διότι ο αρχηγός τους είναι υπό …ατμόν και οι οπαδοί των υπολοίπων δηλ.Βενιζέλου και Λοβέρδου έκαναν μία σχετική επίδειξη ισχύος!
Η υφυπουργός κ.Γεννηματά, έζησε μία …μοναχική βραδιά και οι νυν βουλευτές Μεσσηνίας ,Κουσελάς, Γιαννακοπούλου και Βουδούρης φυλάγοντας τα…νώτα τους ,προτίμησαν να μην παρευρεθούν αναφέροντας πως είχαν …..ανειλλημμένες υποχρεώσεις!!! Περιμένουν να δουν κατά που θα ….γυρίσει ο τροχός κι εκεί θα κινηθούν!!!
Δύσκολοι και επικίνδυνοι οι καιροί για τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ , διότι μία λάθος κίνηση μπορεί να τους στοιχίσει πολλά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages