Το ντόμινο της καταστροφής των Ελληνικών επιχειρήσεων συνεχίζετε... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Το ντόμινο της καταστροφής των Ελληνικών επιχειρήσεων συνεχίζετε...

Το ντόμινο της καταστροφής των Ελληνικών επιχειρήσεων συνεχίζετε...

Share This
Το ντόμινο της καταστροφής συνεχίζετε αλλά μόνο για τις Ελληνικές επιχειρήσεις πράγμα που δείχνει το απόλυτο σχέδιο υποδούλωσης της Χώρας μας στους τοκογλύφους κατακτητές
Αίτηση υπαγωγής στη διαδικασία εξυγίανσης, στο πλαίσιο του άρθρου 99, για προστασία από τους πιστωτές, υπέβαλε η αλυσίδα καταστημάτων Alex Pak.
Oπως γνωστοποίησε η διοίκησή της, την τελευταία δεκαετία έχουν πραγματοποιηθεί συνεχείς αυξήσεις κεφαλαίου ύψους 11 εκατ. ευρώ, ενώ ειδικά την περίοδο της κρίσης, την τελευταία τριετία έγιναν αυξήσεις κεφαλαίου ύψους 5,6 εκατ. ευρώ.
Η διοίκηση αποδίδει τις δυσμενείς εξελίξεις για την εταιρεία αφενός στην κρίση, αφετέρου στις «απαράδεκτες πράξεις μικρής μερίδας προμηθευτών, οι οποίοι προείσπραξαν και προσφράγισαν μεταχρονολογημένες επιταγές της εταιρείας πριν τη λήξη τους».
Η αίτηση για το άρθρο είναι, κατά τη διοίκηση, χωρίς σκοπιμότητα και αποτελεί μία αναγκαστική κίνηση άμυνας και ανασύνταξης δυνάμεων και τα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να συνεχίσει η επιχειρηματική πορεία των 40 περίπου ετών της εταιρείας.
Η παρεμία λέει ότι «όταν καίγετε το σπίτι του διπλανού σου θα καεί και το δικό σου» γι αυτό είναι λυπηρό που κάποιοι ηλίθιοι!! γελούν και χαίρονται με την καταστροφή των αλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages