Το ΠΑΣΟΚ διαλύεται και ο Γιωργάκης χτενίζεται... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Το ΠΑΣΟΚ διαλύεται και ο Γιωργάκης χτενίζεται...

Το ΠΑΣΟΚ διαλύεται και ο Γιωργάκης χτενίζεται...

Share This
Στα πρόσωπα της βραδιάς η πρώτη θέση ανήκει ασφαλώς στον πρώην πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη. Μίλησε για 45 λεπτά και κατεδάφισε τους πάντες και τα πάντα, λέγοντας πράγματα που αν εκστόμιζε άλλος θα είχε γίνει σεισμός. Μίλησε για «μαϊμού συνέδρους» και ανύπαρκτα μέλη στις κομματικές οργανώσεις, για τους «τσιγγάνους που κουβαλούσαμε να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές». Ζήτησε η επόμενη εκλογή να μη γίνει χύμα, αλλά μόνο από τα μέλη του κόμματος, αφού προηγουμένως εξακριβωθεί ότι είναι πραγματικά μέλη. Και στο τέλος τους άφησε κάγκελο με μια προσωπική αναφορά. «Όταν με πρότεινε για πρωθυπουργό ο Παπανδρέου το είπα στην κόρη μου. Και μου απάντησε: «Τη μαμά τη ρώτησες;». Και γυρίζοντας στην Άννα Διαμαντοπούλου: «Εσύ Άννα την ακούς τη μαμά σου;».
● Το ερώτημα Κακλαμάνη προς την Διαμαντοπούλου (όπως το μετέφεραν «Τα Νέα») μάλλον ήταν «χτύπημα» στο σαμάρι για ν’ ακούσει το γαϊδούρι! Γάτα ο Γιώργος το ’πιασε το υπονοούμενο αλλά τι να κάνει Απόστολος είναι αυτός και ό,τι θέλει μπορεί να πει! Οπότε περιορίστηκε σ’ ένα χαμόγελο… Πάντως εγώ πέφτω από τα σύννεφα με τα παιδιά του «τρίτου» δρόμου. Ό,τι το ΠΑΣΟΚ θα γινόταν υπόθεση των «μαμάκηδων» δεν το είχα σκεφθεί προσκολλημένος στη ρήση του αείμνηστου Ανδρέα προς τη μαμά Μαργαρίτα, όταν τον πίεζε να υπουργοποιήσει τη δεκαετία του ’80 το «παιντί»: «Δεν κάνει το παιδί Μαργαρίτα…». Να όμως που το παιδί τα ’κανε όλα και στα γρήγορα, παραδίδοντας τη χώρα στην ομηρία του ΔΝΤ και την επικυριαρχία της διεθνούς τοκογλυφίας!
Γι’ αυτό, ρε Απόστολε, δεν βρήκες να πεις τίποτε; Ή μήπως δεν σε αφήνει η… μαμά; Τελικά θα σας «τρελάνει» κιόλας ο ΓΑΠ και μετά θα φύγει…
Θ.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages