'Εκθεση σπουδαστών του Εικαστικού Εργαστηρίου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

'Εκθεση σπουδαστών του Εικαστικού Εργαστηρίου

'Εκθεση σπουδαστών του Εικαστικού Εργαστηρίου

Share This
Με μεγάλη επιτυχία και με κατάμεστο το Πνευματικό Κέντρο εγκαινιάστηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στις 8 το βράδυ, από τον Πρόεδρο της Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ κ. Νίκο Μπασακίδη και τον Διευθυντή του Εικαστικού Τομέα της ΦΑΡΙΣ κ. Παναγιώτη Λαμπρινίδη, η 'Εκθεση των σπουδαστών του Εικαστικού Εργαστηρίου « Σήμερον η κτίσις αγάλλεται και πανηγυρίζει κι ευφραίνεται…»
Πλήθος κόσμου θαύμασε τις δημιουργίες παιδιών, εφήβων και ενηλίκων και οι σπουδαστές δέχονταν συνεχώς εγκωμιαστικά σχόλια για τα έργα τους.
Η εκδήλωση εκτός από την έκθεση με εικαστικά έργα: ζωγραφικής, αντιγράφου βυζαντινής εικόνας, κεραμικής, ελεύθερου & γραμμικού σχεδίου και έργα από τα 30 παιδικά τμήματα του Εικαστικού Εργαστηρίου περιελάμβανε και κατασκευή ευχετήριας κάρτας με πρωτότυπα υλικά, ανταλλαγή ευχών, δώρο-γούρι για όλους τους επισκέπτες και Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, ευγενική χορηγία από τα καταστήματα Κανονιέρης.
Παράλληλα, παρά τη βροχή, εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν και στα σπιτάκια της Κεντρικής Πλατείας με το Σύλλογο Τριτέκνων Μεσσηνίας και του Εθελοντές του Δημοτικού Παντοπωλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages