Eπί πληρωμή,.. η «τιμητική διάκριση» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Eπί πληρωμή,.. η «τιμητική διάκριση»

Eπί πληρωμή,.. η «τιμητική διάκριση»

Share This
Σοβαρές καταγγελίες για την βράβευση του επιμελητηρίου Καλαμάτας από τον Υποψήφιο πρόεδρο Δ. Αδαμόπουλο που δεν διστάζει να μιλήσει έξω από τα δόντια. Το δελτίο τύπου του κ Αδαμόπουλου έχει ως εξής:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με αφορμή την ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, η οποία δημοσιεύθηκε στο χθεσινό Τύπο, για την εκδήλωση βράβευσής του από την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων, οφείλουμε για την πληροφόρηση του αναγνωστικού σας κοινού, να διευκρινίσουμε τα εξής:
Κάθε τιμητική διάκριση, ιδιαίτερα προς φορείς της περιοχής μας όπως το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, είναι καλοδεχούμενη. Ωστόσο, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τη ροπή του απερχόμενου Προέδρου του Επιμελητηρίου Γ. Καραμπάτου σε κινήσεις εντυπωσιασμού, όπως η διοργάνωση τέτοιων «τιμητικών εκδηλώσεων».
Και κάνουμε λόγο για εντυπώσεις, αφού η συγκεκριμένη Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων, είναι μια ιδιωτική εταιρεία, η οποία είναι απολύτως λογικό να «φροντίζει» και να «προβάλλει» τους πελάτες της και δεν διαφέρει από τις ιδιωτικές σχολές που όλοι γνωρίζουμε.
Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, συνεργάζεται χρόνια με την εν λόγω εταιρεία, η οποία επί πληρωμή, διοργανώνει και υλοποιεί σεμινάρια και μας προκαλεί μέγιστη εντύπωση ο χρόνος που επιλέγει για την διοργάνωση της «τιμητικής διάκρισης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages