Ο Γιωργάκης δεν χωνεύει με τίποτα ότι δεν είναι Πρωθυπουργός - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο Γιωργάκης δεν χωνεύει με τίποτα ότι δεν είναι Πρωθυπουργός

Ο Γιωργάκης δεν χωνεύει με τίποτα ότι δεν είναι Πρωθυπουργός

Share This
Πολλές ερμηνείες μπορούν να δοθούν για τις τελευταίες κινήσεις του κ. Παπανδρέου, ο οποίος όπως όλα δείχνουν φαίνεται πως δεν αντιλαμβάνεται πως η πραγματικότητα έχει αλλάξει και δεν είναι πλέον ο πρωθυπουργός της χώρας.
Ενώ λοιπόν ο κ. Παπανδρέου έχει παραιτηθεί και τη θέση του πλέον έχει έστω και χωρίς ακόμα ψήφο εμπιστοσύνης ο κ. Παπαδήμος, εκείνος συνεχίζει και συμπεριφέρεται ως ο πρωθυπουργός της χώρας έχοντας επικοινωνίες με ομολόγους του αλλά και συγκαλώντας υπουργικά συμβούλια έστω και με τους "πράσινους" μόνο υπουργούς.
Ο κ. Παπανδρέου μοιάζει να αρνείται να εγκαταλείψει την ιδέα της πρωθυπουργίας. Κι αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι το απόγευμα συγκάλεσε της ουσίας υπουργικό συμβούλιο! Στο άτυπο αυτό υπουργικό με τη συμμετοχή μόνο των "πράσινων" υπουργών, ο κ. Παπανδρέου κάλεσε τους υπουργούς του να στηρίξουν τη νέα κυβέρνηση, λέγοντας πως η επιτυχία της θα είναι και επιτυχία του ΠΑΣΟΚ.
Λίγο νωρίτερα από το υπουργικό αυτό, ο κ. Παπανδρέου είχε άλλο ένα κενό μνήμης, καθώς τα τελευταία 24ωρα είχε τηλεφωνικές επαφές με ξένους ηγέτες, όπως τον κ. Χριστόφια, τον κ. Νετανιάχου, τον τούρκο πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζοζέ Μπαρόζο.
Με όλους αυτούς ο κ. Παπανδρέου συζητούσε τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα και φυσικά την ευρωζώνη, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί με ποια ιδιότητα ή εάν ενημέρωσε όλους αυτούς τους ξένους ηγέτες πως το όνομα του πρωθυπουργού της χώρας έχει αλλάξει και είναι Λουκάς Παπαδήμος.newsit.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages