Όταν ράβουν κουστούμια...στη ΝΔ. τότε απλά έχουν αποτύχει - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Όταν ράβουν κουστούμια...στη ΝΔ. τότε απλά έχουν αποτύχει

Όταν ράβουν κουστούμια...στη ΝΔ. τότε απλά έχουν αποτύχει

Share This
Με τον «αέρα» του νικητή που τους δίνουν οι έως τώρα δημοσκοπήσεις, στην ΝΔ φαίνεται πως ήδη ορισμένοι ράβουν τα υπουργικά τους κουστούμια. Το ρεπορτάζ θέλει πρόσωπα όπως ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Μανόλης Κεφαλογιάννης, ο Σάββας Τσιτουρίδης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο νυν γενικός διευθυντής του κόμματος Θανάσης Σκορδάς, ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Λυκουρέντζος αλλά και ο Σταύρος Δήμας, θα σηκώσουν το μεγάλο βάρος των κορυφαίων κυβερνητικών επιλογών, εάν και εφόσον βέβαια η ΝΔ έχει αυτοδυναμία.
Δίπλα τους θα βρίσκονται, όπως όλα δείχνουν, στελέχη που χρόνια τώρα βρίσκονται πολύ κοντά στην ηγεσία της ΝΔ, όπως οι Γιάννης Μιχελάκης, Νότης Μηταράκης (στο οικονομικό επιτελείο), Άκης Γεροντόπουλος (με αρμοδιότητες σε θέματα υγείας;), Χρύσανθος Λαζαρίδης, Κώστας Τζαβάρας, Δημήτρης Σταμάτης, ο Αχαιός Νίκος Νικολόπουλος, Σίμος Κεδίκογλου (σε ρόλο – κλειδί για την επικοινωνιακή πολιτική) και Κώστας Μπέσης (από τη Θεσπρωτία).
Ο κ. Σαμαράς πάντως συζητά σοβαρά την ένταξη σε ένα κυβερνητικό σχήμα την επομένη μιας νικηφόρας για το κόμμα του εκλογικής διαδικασίας και δύο νέων πολιτικών που προέρχονται από την ΟΝΝΕΔ.
Του τέως προέδρου της και νυν ευρωβουλευτή του κόμματος Γιώργου Παπανικολάου, αλλά και του νυν προέδρου της νεολαίας Ανδρέα Παπαμιμίκου.
Σημαντικές θέσεις σε μια «γαλάζια» κυβέρνηση εξάλλου θα διαδραματίσουν, όπως λένε στη Συγγρού, και αρκετοί βορειοελλαδίτες πολιτικοί όπως ο Κώστας Γκιουλέκας, ο Σταύρος Καλαφάτης, ο Θόδωρος Καράογλου, ο Αδάμ Ρεγκούζας, και ο Στράτος Σιμόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages