Αδειάζει ο ένας τον άλλον στο γαλάζιο κόμμα... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αδειάζει ο ένας τον άλλον στο γαλάζιο κόμμα...

Αδειάζει ο ένας τον άλλον στο γαλάζιο κόμμα...

Share This
«ΑΝΕΔΑΦΙΚΗ Η ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΑΡΚΟΖΙ» !!
Mετά τις αποφάσεις της συνόδου Κορυφής για το «κούρεμα» είναι ανεδαφική οποιαδήποτε συζήτηση για επαναδιαπραγμάτευση, δήλωσε στο ραδιόφωνο του Αντ1 το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ Γιάννης Βαρβιτσιώτης.

«Δεν μπορούν να επιμένουν τώρα στην επαναδιαπραγμάτευση, διότι τώρα έκλεισε το κεφάλαιο, ύστερα από πολύωρες συσκέψεις. Νομίζετε ότι θα ξανακαθίσει ο Σαρκοζί, η Μέρκελ και όλοι οι αρχηγοί να αρχίσουν την κουβέντα πάλι για τα ελληνικά προβλήματα» είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Βαρβιτσιώτης άφησε αιχμές για την ηγεσία της ΝΔ ότι δεν ζητά τη γνώμη του, επέκρινε την κυβέρνηση για την πολιτική της, εμφανίστηκε επιφυλακτικός για το ενδεχόμενο κυβερνήσεων συνεργασίας αλλά δήλωσε πως μια κυβέρνηση της ΝΔ θα ήταν καλύτερη από τη σημερινή. «Αρχή άνδρα δείκνυσι, πάντως θα είναι καλύτερη από τη σημερινή νομίζω, εκτιμώ είπε χαρακτηριστικά.»
Ο πρώην υπουργός τάχθηκε επίσης εναντίον του δημοψηφίσματος, ενώ σε ό,τι αφορά τις εκλογές ανέφερε: «Θα έκαναν μια εκτόνωση στην κοινή γνώμη, αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορούσαν να δώσουν μια ουσιαστική λύση. Βρισκόμαστε στο χείλος της καταστροφής. Αυτό πρέπει να καταλάβουμε όλοι. Έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση και μεγαλύτερη περίσκεψη όταν κάνουμε ή όταν λέμε κάτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages