Διαμαρτύρεται ο Παπούλιας αντί να παραιτηθεί για την οργή του λαού - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ

Διαμαρτύρεται ο Παπούλιας αντί να παραιτηθεί για την οργή του λαού

Διαμαρτύρεται ο Παπούλιας αντί να παραιτηθεί για την οργή του λαού

Share This
Με γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος της Δημοκρατίας μιλά για τα επεισόδια στη σημερινή παρέλαση στη Θεσσαλονίκη και κάνει λόγο για κατάχρηση του δικαιώματος της διαμαρτυρίας.
«Πατριώτες είναι εκείνοι που αμαυρώνουν μια εθνική επέτειο; Αγωνιστές είναι όσοι προσβάλλουν; Δίκιο έχει όποιος φωνάζει περισσότερο; Είναι δημοκράτες όσοι αντιμετωπίζουν τον δημόσιο χώρο ως ιδιοκτησία τους; Και πώς μετριέται η πλειοψηφία; Με τη συμμετοχή σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας ή με τις εκλογές που, με βάση το Σύνταγμα, γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια;», διερωτάται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, σε γραπτή δήλωσή του μετά τα γεγονότα που σημάδεψαν, νωρίτερα σήμερα, τη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης.
Και συνεχίζει επαναλαμβάνοντας την πεποίθησή του ότι «υπάρχει το δικαίωμα και η κατάχρησή του, υπάρχει η δίκαιη οργή και ο εκφυλισμός της, υπάρχει καθαρό όριο ανάμεσα σε μια ευνομούμενη πολιτεία και σε μια κοινωνική οργάνωση χωρίς κανόνες, χωρίς δημοκρατικό υπόβαθρο. Κάνω τις επισημάνεις αυτές πιστεύοντας ότι η έξοδος της πατρίδας μας από την κρίση δεν είναι μόνο ζήτημα αριθμών, αλλά υπόθεση βαθιά πολιτική, βαθύτερα πολιτισμική», σημειώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages