Ο γιος του Παπανδρέου σε πορείες ή απλά επικοινωνιακό κόλπο; - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο γιος του Παπανδρέου σε πορείες ή απλά επικοινωνιακό κόλπο;

Ο γιος του Παπανδρέου σε πορείες ή απλά επικοινωνιακό κόλπο;

Share This
"Μέσα σε τρεις μήνες άσπρισαν τα μαλλιά του πατέρα μου'' - Διαβάστε ποιος είναι ο πρωτότοκος γιος του πρωθυπουργού, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και τι λέει για τη σημερινή κατάσταση στη χωρα μας...'
'Το παλεύει όσο μπορεί, στεναχωριέται, προσπαθεί'' λέει για τον πατέρα του, όταν τον ρωτούν για τη σημερινή κατάσταση. Ο 29χρονος Ανδρέας Παπανδρέου δηλώνει ''απλός Έλληνας. Σε πορείες και σε διαδηλώσεις βρέθηκε πολλές φορές, από τότε που ακόμα ήταν φοιτητής.
Ελάχιστοι άλλωστε τον αναγνωρίζουν και έτσι βρέθηκε ανάμεσα σε διαδηλωτές και αγανακτισμένους. Όταν ήταν μαθητής σε δημόσιο σχολείο μετείχε σε διαλόγους στις καταλήψεις ακόμα και όταν ο πατέρας του ήταν υπουργός Παιδείας.
Οι μαθητές είχαν βγει στους δρόμους, διαμαρτυρόμενοι για το εκπαιδευτικό σύστημα και εκείνος ήταν υπέρ του διαλόγου ώστε να λυθεί το πρόβλημα: ''Μετέχω ως απλός πολίτης με τις παρέες μου, σε πορείες που προτείνουν συγκεκριμένες λύσεις, λοιδορούν απλώς. Σε αυτές που σπάγανε τα μαγαζιά και τα πεζοδρόμια όχι. Δεν πήγα και δεν πρόκειται να πάω''!
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Βήματος της Κυριακής, η οικονομική κρίση χτύπησε και τον γιο του πρωθυπουργού. Ωστόσο προσπαθεί να βρει και εναλλακτικές λύσεις εργασίες και όπως ακούστηκε προσφάτως να λέει: ''Δεν θέλω να με βρει η δουλειά, αλλά εγώ να δημιουργήσω δουλειά''. Ο Ανδρέας Γ.Παπανδρέου, έχει σπουδάσει κοινωνιολογία, όπως ο πατέρας του και στατιστική σε πανεπιστήμιο της Νορβηγίας.
Αλεξιπτωτιστής στις Ειδικές Δυνάμεις
Όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν αλεξιπτωτιστής στις Ειδικές Δυνάμεις στον Έβρο ουδείς όπως ειπώθηκε γνώριζε ποιος ήταν. Ούτε καν ο διοικητής του. Νόμιζαν ότι πρόκειται για συνωνυμία. Δεν τον ρώτησαν, δεν τους είπε. Μόνος του πέρασε όλα τα δύσκολα τεστ, χωρίς να χρησιμοποιήσει κανένα μέσο. Πληροφορήθηκαν όμως το ποιος είναι όταν ξαφνικά ήρθε ο πατέρας του να τον επισκεφθεί στη μονάδα του κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας. Τότε έμαθαν οι πάντες ότι ο στρατιώτης Ανδρέας Παπανδρέου του Γεωργίου των Ειδικών Δυνάμεων που υπηρετούσε στη μονάδα ήταν ο υιός του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Στο μεταξύ πρόλαβε και ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του ως αλεξιπτωτιστής. Έκανε πέντε πτώσεις με αλεξίπτωτο και πήρε την πολυπόθητη για τους κομάντος «πουλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages