Εγυγε ο...πρώην Περιφερειάρχης της Πυροσβεστικής Στερεάς Ελλάδας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Εγυγε ο...πρώην Περιφερειάρχης της Πυροσβεστικής Στερεάς Ελλάδας

Εγυγε ο...πρώην Περιφερειάρχης της Πυροσβεστικής Στερεάς Ελλάδας

Share This
Βρέθηκε νεκρός στα σκαλοπάτια του σπιτιού του. Ένας σπουδαίος άνθρωπος που στο σύντομο πέρασμά του από τη Χαλκίδα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.Ο πρώην Διοικητής της Πυροσβεστικής Χαλκίδας, Μεσσήνιος Παναγιώτης Νίκας (φωτό) άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί και βύθισε στο πένθος την οικογένειά του κι όλο το πυροσβεστικό σώμα.
Το θάνατο του Παναγιώτη Νίκα διαπίστωσε πυροσβέστης που πήγε να τον πάρει από το σπίτι του στην Αθήνα. Τον βρήκε νεκρό στα σκαλοπάτια της εξώπορτας και δεν πίστευε στα μάτια του. Η σορός του θα υποβληθεί σε νεκροψία, αλλά όπως όλα δείχνουν, ο Παναγιώτης Νίκας υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.
Μετά τη θητεία του στην Χαλκίδα, ο Παναγιώτης Νίκας έγινε Περιφερειάρχης της Πυροσβεστικής Στερεάς Ελλάδας. Στη συνέχεια μετατέθηκε στην Περιφέρεια Πυροσβεστικής Ανατολικής Αττικής, που τόσο πολύ ήθελε γιατί επέστρεψε στο σπίτι του και στην οικογένειά του. Δυστυχώς, όμως, η μοίρα τού έπαιξε άσχημο παιχνίδι και δεν τον άφησε να χαρεί την οικογένειά του όσο εκείνος θα ήθελε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages