Πρόγραμμα «Αναδάσωση και Αθλητισμός» στην Καλαμάτα ! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Πρόγραμμα «Αναδάσωση και Αθλητισμός» στην Καλαμάτα !

Πρόγραμμα «Αναδάσωση και Αθλητισμός» στην Καλαμάτα !

Share This
Μια σημαντική εκδήλωση για την Καλαμάτα στις 22 Σεπτεμβρίου - Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες , παρουσία του Δημάρχου Καλαμάτας, της Δ/ντριας της Ολυμπιακής Ακαδημίας κας Ιλεάνας Κοκλώνη και υπηρεσιακών παραγόντων. Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η οργάνωση εκδήλωσης στα πλαίσια του Προγράμματος «Αναδάσωση και Αθλητισμός», η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα στις 22 Σεπτεμβρίου.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση των μαθητών σε αθλητικά και περιβαλλοντικά θέματα μέσα από ενεργές δραστηριότητες που τα προάγουν....
Για τις ανάγκες της εκδήλωσης θα παραχωρηθεί ολόκληρο σχεδόν το κέντρο της Καλαμάτας και συγκεκριμένα, η οδός Αριστομένους, από 23ης Μαρτίου μέχρι την οδό Φραντζή, η Κεντρική Πλατεία - Βασ. Γεωργίου και η οδός Σιδ. Σταθμού.
Την ημέρα αυτή, που είναι και η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, θα απαγορευτούν τα αυτοκίνητα από τις οδούς Γιατράκου, Αριστομένους, Σιδ. Σταθμού και μέχρι τον κόμβο της οδού Κροντήρη. Επιπλέον, στις εκδηλώσεις θα συμμετάσχουν αθλητές, πρωταθλητές, ολυμπιονίκες και σε διαμορφωμένους χώρους επί της Πλατείας και επί του δρόμου θα γίνουν εκδηλώσεις σε διάφορα αθλήματα.
Φυτεύσεις δέντρων, θάμνων και λουλουδιών, θα γίνουν στο αστικό και στο περιαστικό πράσινο (Ι. Μ. Βελανιδιάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages