Κέρδισε η Μεσσηνία...λόγω Παμπούκη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Κέρδισε η Μεσσηνία...λόγω Παμπούκη

Κέρδισε η Μεσσηνία...λόγω Παμπούκη

Share This
Όπως σας είχαμε αναφέρει πριν λίγες ημέρες ο Πρωθυπουργός αναμενόταν στην Ελαφόνησο αυτό το τριήμερο και είχε κανονίσει και συναντήσεις τόσο με τον Π.Τατούλη αλλά και με παράγοντες της περιφέρειας προκειμένου να ανακοινώσουν αναπτυξιακά έργα για την
Περιφέρεια Πελοποννήσου. Το θέμα που προέκυψε με την παραίτηση Παμπούκη όμως άλλαξε τα δεδομένα και ο Πρωθυπουργός προτίμησε να επισκεφτεί ινκόγκνιτο την Καρδαμύλη να ξεκουραστεί λίγο μια και στην Ελαφόνησο όπως ήταν φυσικό τον περίμεναν πολλοί.. και με πολλές ερωτήσεις.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Γ. Παπανδρέου συνοδευόμενος από την Σύζυγο του μαζί με το ζεύγος Παπακωνσταντίνου τον κ Λουκά Παπαδήμο και τον κ Γ. Προβόπουλο έφαγαν εχθές το μεσημέρι σε παραλιακό ταβερνάκι της περιοχής με κυρίαρχο θέμα συζήτησης την οικονομία και μεγάλη αναφορά στον «γάμο» Eurobank και Alpha.
Ο πρωθυπουργός πολύ απλός και καταδεκτικός χαιρέτησε τους θαμώνες του μαγαζιού ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά που έτρεξαν όταν τον είδαν και μετά έκανε το μπάνιο του συζητώντας στην θάλασσα με απλούς πολίτες.
Σε ερώτηση για την περιοχή που του έκανε ένας θαμώνας (Τ….Κ..) ο Γ. Παπανδρέου είπε ότι η περιοχές της Νοτίου Πελοποννήσου είναι από τις ποιο όμορφες στην Ελλάδα και ιδιαίτερα του αρέσει το μέρος που βρίσκεται τώρα αναφέροντας συγχρόνως ότι έχει σχεδιαστεί μεγάλη ανάπτυξη γι αυτό το «Ευλογημένο τόπο» όπως χαρακτηριστικά τον ονόμασε μια και τόσα χρόνια είναι πολύ πίσω στην ανάπτυξη σε σχέση με άλλα μέρη της Ελλάδος.
Ο πρωθυπουργός συνεχίζοντας την συνομιλία με τον απλό κόσμο και απαντώντας σε πολλές ερωτήσεις κάτι που κατέπληξε τους πάντες που παρακολουθούσαν για την απλότητα του, ανέφερε ότι οι θυσίες που κάνουμε όλοι θα πιάσουν τόπο και ότι και αυτός και οι συνεργάτες του δουλεύουν σκληρά σε αυτήν την κατεύθυνση και ένα μικρό μπάνιο σαν αυτό τώρα τους φαίνετε σαν να πήγαν στο παράδεισο.
Πάντως γεγονός είναι ότι ο Γ Παπανδρέου δεν βρέθηκε τυχαία… μόνο με τους συγκεκριμένους που αναφέρουμε ποιο πάνω και κάτι που δείχνει πολλά.. ιδιαίτερα σε τέτοιες κρίσιμες ημέρες που περνάμε
Ο Γιώργος Παπανδρέου θα αναχωρήσει από την Καρδαμύλη το απόγευμα με προορισμό την Αθήνα που όπως είπε χαρακτηριστικά ότι αρχίζουν πάλι τα δύσκολα από Δευτέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages