53.565 ευρώ η λεία των ληστών από την ΑΤΕ Μελιγαλά - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

53.565 ευρώ η λεία των ληστών από την ΑΤΕ Μελιγαλά

53.565 ευρώ η λεία των ληστών από την ΑΤΕ Μελιγαλά

Share This
Την Αγροτική Τράπεζα στο Μελιγαλά έβαλαν στο μάτι αυτή τη φορά δύο ληστές και χθες το μεσημέρι, λίγο πριν κλείσει το ταμείο, απειλώντας πελάτες και υπαλλήλους με δύο πιστόλια, πήραν 20.000 ευρώ από έναν επιχειρηματία και 33.565 από το ταμείο της τράπεζας. Συνολική λεία για τους δύο νεαρούς ληστές 53.565 ευρώ.
Ένα τέταρτο πριν από τις 2.00 το μεσημέρι, φορώντας μαύρα μπουφάν και γάντια κι έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλα, οι ληστές μπήκαν στην τράπεζα που στεγάζεται σε γωνιακό κτήριο στο κέντρο του Μελιγαλά. Εκείνη τη στιγμή στο υποκατάστημα βρίσκονταν δύο πελάτες, ένας επιχειρηματίας και ένας υπάλληλος του ΟΤΕ, καθώς και δύο γυναίκες υπάλληλοι.
Φωνάζοντας ληστεία, ζήτησαν από τους δύο πελάτες να πέσουν στο έδαφος και να μην κουνηθούν, ενώ απειλώντας τις υπαλλήλους ζήτησαν τα χρήματα.
Αφού πήραν 20.000 ευρώ από τον επιχειρηματία που ετοιμαζόταν εκείνη τη στιγμή να τα καταθέσει, αφαίρεσαν από τα ταμεία 33.565 ευρώ, καθώς και άγνωστο ποσό από το ΑΤΜ.
Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής.
Αστυνόμευση
Ο κ. Περικλής Λυκόγιαννης διατηρεί φαρμακείο απέναντι από την τράπεζα, ενώ η σύζυγός του εργάζεται εκεί. Όπως περιέγραψε, εκείνη τη στιγμή τυχαία πήγε και χτύπησε το τζάμι της τράπεζας, στο οποίο κοντά είναι το γραφείο της συζύγου του, για να της πει κάτι. Τότε, εκείνη τον κοίταξε σαστισμένη και του έκανε νόημα να φύγει, γιατί γίνεται ληστεία.
Αμέσως επέστρεψε στο φαρμακείο και προσπάθησε να καλέσει το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όμως, όπως είπε, το τηλέφωνο ήταν κατειλημμένο. Επειδή το Αστυνομικό Τμήμα απέχει ελάχιστα μέτρα από το σημείο, πήγε με τα πόδια και ειδοποίησε την Αστυνομία, όμως οι ληστές είχαν προλάβει να φύγουν.
Ο δήμαρχος Οιχαλίας Φίλιππος Μπάμης εξέφρασε την ανησυχία του για το περιστατικό, επισημαίνοντας πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αστυνόμευσης της περιοχής και όχι με ευθύνη των αστυνομικών, οι οποίοι, όπως τόνισε, κάνουν ό,τι μπορούν, αλλά λόγω έλλειψης προσωπικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages