Η ντροπή του Λιμενικού ταμείου για το πάρκο του... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η ντροπή του Λιμενικού ταμείου για το πάρκο του...

Η ντροπή του Λιμενικού ταμείου για το πάρκο του...

Share This
Μετά από τις μεγάλες αντιδράσεις των κατοίκων και επισκεπτών που ακολούθησε το ρεπορτάζ της τηλεόρασης BEST πριν 20 ημέρες για το πάρκο του λιμενικού 50 μέτρα μακριά από την είσοδο του Λιμενικού Ταμείου, κανείς δεν συγκινήθηκε.
Ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Ν.Τζάννες όχι μόνο μας «έγραψε» όπως και όλους τους αγανακτισμένους πολίτες γύρω από το πάρκο αλλά έκλεισε ένα κομμάτι του χώρου αυτού με πλαστικό φράχτη για να μην μπορεί να μπει πιο μέσα κάποιος για να δει τα χάλια του!!!
Tο ρεπορτάζ της τηλεόρασης BEST με την Γεωργία Αναγνωστοπούλου μετά από πολλά τηλεφωνήματα των δημοτών είναι αποκαλυπτικό για ακόμα μια φορά της χαβούζας ! που βρίσκεται δίπλα από το γραφείο του προέδρου του Λιμενικού ταμείου που αδρανεί προκλητικά ως συνήθως για την εικόνα της πόλης στην καρδιά της δύσκολης φέτος τουριστικής περιόδου.
Οι πληροφορίες μας είναι ότι τελειώνει επιτέλους η θητεία του Νίκου Τζάννε σαν πρόεδρος του λιμενικού ταμείου στις 31/8/2011 αν και αυτός αγωνιωδώς πιέζει για να παραμείνει πάλι προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο του…!!! Για να δούμε θα ξανακάνει πάλι η Ντόρα το "θαύμα της" για να ξανά παραμείνει στην θέση του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages