Σε αναβραμό ο Αρις για την εγκληματικότητα.... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σε αναβραμό ο Αρις για την εγκληματικότητα....

Σε αναβραμό ο Αρις για την εγκληματικότητα....

Share This
Το ζήτημα της ελλιπούς αστυνόμευσης, της εντεινόμενης εγκληματικότητας και τα καθημερινά πλέον κρούσματα κλοπών στον τέως Δήμο Άρεως και στις γύρω περιοχές, έθεσε η βουλευτής Μεσσηνίας, Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου, ταξίαρχο κ. Ηλία Γεωργόπουλο, και τον Αστυνομικό Διευθυντή Μεσσηνίας, κ. Βασίλη Γεωργακόπουλο.
Αφού τους μετέφερε το αίσθημα ανασφάλειας των κατοίκων των περιοχών αυτών, ύστερα και από συνάντηση που είχε μαζί τους πρόσφατα, η κ. Γιαννακοπούλου ζήτησε τη λήψη πρόσθετων μέτρων αστυνόμευσης και εξέφρασε την πρόθεσή της να στηρίξει τις προσπάθειες για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας. Επιπλέον, έθεσε υπ’ όψιν της τοπικής ηγεσίας της Αστυνομίας, το γεγονός ότι η εγκληματικότητα έχει λάβει δραματικές διαστάσεις, ενώ νέα περιστατικά προστίθενται συνεχώς στον μακρύ κατάλογο των παράνομων δραστηριοτήτων που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή. Ιδιαίτερα, μάλιστα, τους τελευταίους μήνες, οι παραβατικές συμπεριφορές διαρκώς αυξάνονται, καθώς ληστείες και κλοπές σημειώνονται σχεδόν καθημερινά, με τους πολίτες να βρίσκονται σε απόγνωση και να νοιώθουν ανασφάλεια.
Από τη μεριά τους, τόσο ο Αστυνομικός Διευθυντής Μεσσηνίας όσο και ο Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, αφού άκουσαν με προσοχή την κα. Γιαννακοπούλου, τόνισαν ότι είναι γνώστες του προβλήματος και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, καθώς και ότι θα προχωρήσουν στον απαραίτητο υπηρεσιακό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου, ιδιαίτερα στην εν λόγω περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages