Ο Βουδούρης θέλει με το ζόρι δικό του Αντιπεριφερειάρχη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο Βουδούρης θέλει με το ζόρι δικό του Αντιπεριφερειάρχη

Ο Βουδούρης θέλει με το ζόρι δικό του Αντιπεριφερειάρχη

Share This
Ο Οδυσσέας Βουδούρης επικαλούμενος το ΠΑΣΟΚ, θέλει ντε και καλά να βγάλει δικό του Αντιπεριφερειάρχη στην Μεσσηνία και ο λόγος για τον δικό του Γιάννη Αργυράκη.
Ο νέος Βουλευτής Μεσσηνίας αφού γυρνά τα ΜΜΕ και διατυμπανίζει τις απόψεις του λες και υπάρχει αυτό το πρόβλημα στον κόσμο, επικαλείται και όλο το ΠΑΣΟΚ ότι πρέπει να έχει γνώμη αφού με αυτό το σχέδιο προσπαθεί να αποκλείσει τον φερόμενο ως φαβορί για την θέση αυτή Παναγιώτη Αλευρά επειδή δεν ανήκει στο «κύκλο του» και υποστηρίζετε από τον Δημήτρη Κουσελά και την Νάντια Γιαννακοπούλου αλλά και ήταν πρώτος σε σταυρούς στις περιφερειακές εκλογές.
Τα τεχνάσματα αυτά του νέου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ έχουν εκνευρίσει πολύ κόσμο που βλέπει αυτήν την ιδιοτέλεια στο πρόσωπο του Οδυσσέα Βουδούρη την στιγμή που η χώρα χάνεται… Πάντως όπως και να έχει το θέμα τον λόγο έχει ο Περιφερειάρχης Π.Τατούλης και οι 7 περιφερειακοί σύμβουλοι Μεσσηνίας που διατυμπάνιζαν και πριν τις εκλογές ότι ο συνδυασμός είναι ανεξάρτητος!!!! και ο Ο. Βουδούρης τότε σιωπούσε..
Το αποτέλεσμα πάντως θα το δούμε αύριο το μεσημέρι όπου και θα γίνει η ψηφοφορία με το πιθανότερο να έχουμε έναν υποψήφιο μια και ο έμπειρος Γιάννης Αργυράκης δεν θα βάλει τελικά υποψηφιότητα σύμφωνα με πληροφορίες μας μια και έχει πολιτικό μέλλον και δεν θέλει να καεί για κάποιους που φτιάχνουν διάφορα σενάρια που πάνε να τον εκμεταλλευτούν για δικό τους όφελος.
Τέλος ο Δ. Δράκος δεν έκανε ακόμα δήλωση για την επίμαχη ψηφοφορία την προηγούμενη εβδομάδα, πράγμα που επιβεβαιώνει πολλούς που λένε ότι τελικά την άμεση δήλωση πριν από οποιονδήποτε στο θέμα Μαλαπάνη μάλλον του την είχαν γράψει…και κάτι εξαργύρωσε…αφού όπως ξέρουμε όλοι, σε θέματα σαν αυτό όπως και σε σοβαρά άλλα, πάντα σιωπά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages