Σαμαρας: «Στην κυβέρνηση έχουν το σύνδρομο της Αντουανέτας» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σαμαρας: «Στην κυβέρνηση έχουν το σύνδρομο της Αντουανέτας»

Σαμαρας: «Στην κυβέρνηση έχουν το σύνδρομο της Αντουανέτας»

Share This
«Επαναδιαπραγμάτευση σε όλα». Με αυτή τη φράση, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στη Real NEWS δίνει το στίγμα της πολιτικής του και σημειώνει χαρακτηριστικά για το ΠΑΣΟΚ: «Εχουν το σύνδρομο της Αντουανέτας: ο λαός φωνάζει για ψωμί και εκείνοι μιλούν για …παντεσπάνι».
Ο Αντώνης Σαμαράς δηλώνει πως «τώρα ήλθε η ώρα να αξιολογηθεί συνολικά η πορεία της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόστηκε από πέρυσι έως τώρα. Που αποδείχθηκε λανθασμένη σε όλα. Ποτέ οικονομική πολιτική δεν έπεσε τόσο έξω σε όλα».
Υπογραμμίζει ότι χρειάζονται τρία πράγματα: «εναλλακτικό σχέδιο, μια άλλη κυβέρνηση να το εφαρμόσει και μια ομαλή μετάβαση από το αρχικό σχέδιο που απέτυχε στο εναλλακτικό σχέδιο».
Επιμένει ότι αν δεν αλλάξει η οικονομική πολιτική, η ΝΔ θα καταψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση ακόμη και αν έλθει με 180 ψήφους. Σημειώνει ότι η πρόταση της ΝΔ για επανεκκίνηση της οικονομίας αποτελεί τη βάση για τη νέα οικονομική πολιτική. Δεσμεύεται ότι θα αποκαταστήσει άμεσα την αδικία στους χαμηλο-συνταξιούχους αλλά προσθέτει «όλες οι άλλες αδικίες θα αποκατασταθούν μόλις το επιτρέψει η δραστική μείωση του ελλείμματος.
Αν εφαρμοστεί η πολιτική μας στο σύνολό της, αυτό θα γίνει σε τρία με τέσσερα χρόνια». Απορρίπτει την ιδέα των δημοψηφισμάτων και ξαναζητά εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages