«Ταπεινώσαμε πονέσαμε και αδικήσαμε τους Έλληνες τους στερήσαμε την ανθρώπινή αξιοπρέπεια» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

«Ταπεινώσαμε πονέσαμε και αδικήσαμε τους Έλληνες τους στερήσαμε την ανθρώπινή αξιοπρέπεια»

«Ταπεινώσαμε πονέσαμε και αδικήσαμε τους Έλληνες τους στερήσαμε την ανθρώπινή αξιοπρέπεια»

Share This
Ξηλώνετε σιγά- σιγά το πουλόβερ της κυβέρνησης πλησιάζοντας προς το τέλος της με την πρώτη παραίτηση σήμερα του Γ. Λιάνη συνοδευόμενη με μια πολύ σκληρή επιστολή περιγράφοντας την πραγματικότητα που ζει σήμερα ο Έλληνας ενώ ο πρωθυπουργός κρυμμένος πίσω από το δάκτυλο του δεν την βλέπει.
Ο πρώην υπουργός αφού αναφέρει ότι δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής αλλά θα συνεχίσει να ασκεί όπως παλιά το επάγγελμα της δημοσιογραφίας τόνισε ότι πρέπει να ζητήσουν συγνώμη από τον Ελληνικό λαό υπογραμμίζοντας ότι:
«Για πρώτη φορά αισθάνομαι πιο ελεύθερος και για πρώτη φορά κάνω αυτό που επιτάσσει το Σύνταγμα και αυτό που επιτάσσει ο εθνικός μας ποιητής: ''Συλλογάται καλά όποιος συλλογάται ελεύθερα''. Ότι καλύτερο είχα μέσα μου ήταν η ελεύθερη και αδέσμευτη φωνή μου από τα χρόνια της δημοσιογραφίας. Τη φωνή αυτή μερικές φορές την έπνιξα».
Μετά την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λιάνη εντείνεται ο προβληματισμός στο κυβερνητικό στρατόπεδο, σχετικά με την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος. Στο Μέγαρο Μαξίμου, βλέπουν πλέον εφιάλτες. Θεωρούν ότι οι πιθανότητες να «πέσει» η κυβέρνηση, έχουν πολλαπλασιαστεί. Λογικό, αφού, εκτός από τον Λιάνη, αποστάσεις από τις επιλογές των Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου, κρατούν και άλλοι βουλευτές.
Για παράδειγμα ο βουλευτής Κοζάνης Αλέκος Αθανασιάδης, έχει ξεκαθαρίσει όριο δεν πρόκειται να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο. Την ίδια ώρα επιφυλάξεις κρατούν και οι Αράπογλου, Δημητρολόπουλος, Ρομπόπουλος ενώ και ο πρώην υπουργός κ Αργύρης δήλωσε το πρωί από την εκπομπή του Γ. Αυτιά ότι δεν θα το ψηφίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages