Το χάος στο Δημόσιο συνεχιζεται... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Το χάος στο Δημόσιο συνεχιζεται...

Το χάος στο Δημόσιο συνεχιζεται...

Share This
Σε πλήρη αδυναμία βρίσκεται η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών καθώς τα σκληρά μέτρα που έλαβε και οι περικοπές μισθών των δημοσίων υπαλλήλων την έχουν αποκόψει από τον εκτελεστικό μηχανισμό. Αποτέλεσμα είναι να μην μπορούν να υλοποιηθούν ούτε οι βασικές εξαγγελίες όπως η απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων. Αν και αρχικά είχαν διατυπωθεί απειλές πως όποιος δεν απογραφεί δεν θα πληρώνεται εν τούτοις ακόμα και σήμερα δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.
Η γενική γραμματέας δημόσιας διοοίκησης Ευσταθία Μπεργελέ, παραδέχεται ότι το αρμόδιο υπουργείο δεν έχει στα χέρια του βασικά δεδομένα για την καταγραφή των δημοσίων υπαλλήλων.
Παράλληλα καλεί τους υπευθύνους των διευθύνσεων ανθρώπινου δυναμικού και τους αναπληρωτές τους να υποβάλουν αίτημα για να πιστοποιηθούν ως διαχειριστές της ηλεκτρονικής εφαρμογής, προκειμένου να καταστεί εφικτή η διενέργεια της απογραφής των δημοσίων υπαλλήλων.
Η κα Μπεργελέ, σημειώνει επίσης ότι η καταληκτική ημερομηνία για την πιστοποίηση των προϊσταμένων και των αναπληρωτών τους έχει εκπνεύσει ήδη από τις 14 Ιανουαρίου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages