Σε πλήρη ετοιμότητα για εκλογές η Νέα Δημοκρατία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σε πλήρη ετοιμότητα για εκλογές η Νέα Δημοκρατία

Σε πλήρη ετοιμότητα για εκλογές η Νέα Δημοκρατία

Share This
Σε πλήρη ετοιμότητα είναι και στη Μεσσηνία η ΝΔ όπως άλλωστε σε όλη την Ελλάδα αφού το ενδεχόμενο εκλογών είναι πολύ ορατό και ας αποφεύχθηκαν με αυτό τον τρόπο τώρα. Το κόμμα σύμφωνα με πληροφορίες μας θέλει νέα άτομα με νέες ιδέες να πρωταγωνιστήσουν στην Πολιτική σκηνή της χώρας προκειμένου να αλλάξει η νοοτροπία και να γίνουν πιο αποδεκτοί από τον κόσμο που απαξιώνει την πολιτική ημέρα με την ημέρα.
Το σενάριο αποχώρησης του κ Λαμπρόπουλου από την πολιτική σκηνή της Μεσσηνίας φαίνεται ορατό μια και ο ίδιος δείχνει να λέει σύμφωνα με πληροφορίες σε στενούς του κύκλους ότι έχει κουραστεί και ότι ήταν να δώσει το έχει δώσει τόσα χρόνια και σκέφτεται να αποχωρήσει τώρα που είναι στα μεγαλύτερα του τα στοιχεία δημοσιότητας και αποδοχής συμφωνώντας και αυτός να μπουν νέοι άνθρωποι στην πολιτική.
Τα νέα άτομα που θα διεκδικήσουν την ψήφο μας, αν αποχωρήσει ο κ Λαμπρόπουλος που αυτό θα αλλάξει πολλά στην Μεσσηνία και οι νέοι θα παίξουν πιο δυνατά είναι, ο ιατρός Ε. Μάκαρης ο επιχειρ/τιας Π. Μαντάς, ο πολ.μηχαν. Μ. Χρυσομάλλης, ο δικηγ. Δ. Κούκης καθώς και από τις γυναίκες η οικονομολόγος Εύη Παπαγεωργίου, η Μηχανικός Μπέσσυ Πλέτσα και η πρώην αστυνομικός Αντωνία Μπούζα.
Από τα άτομα αυτά που σύμφωνα με πληροφορίες μας θα γίνει η επιλογή των νέων υποψηφίων στη ΝΔ που περιμένει πολλά στο νέο πολιτικό σκηνικό που θα δημιουργηθεί, διότι όπως βλέπουν, οι νέες ιδέες σε συνδυασμό με νέα άτομα στην πρώτη γραμμή της πολιτικής στην χώρα θα φέρουν πιο κοντά τον κόσμο που έχει κουραστεί να βλέπει τους ίδιους και ίδιους τόσα χρόνια να αλλάζουν θέσεις λες και είναι μόνιμοι στην πολιτική.

Τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούν ότι κάποιοι έχουν «δέσει» τους ψήφους του Σαμαρά στη Μεσσηνία αυτό είναι για γέλια στο περισσότερο κόσμο που απαντά ότι οι ψήφοι κατακτώνται και δεν μεταβιβάζονται άλλωστε ο πρόεδρος της ΝΔ δεν τις κληρονόμησε.. από κανέναν και «έφτυσε αίμα» στην Μεσσηνία και σε όλη την Ελλάδα για να φτάσει εδώ που είναι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages